Ardex SPS Speciaal zand voor Ardex EP

Verbertert jouw EP coating Vuurgedroogd 25kg in een zak 40 zakken op 1 pallet

Op voorraad

Verwachte levertijd 5 werkdag(en)
check Verbertert jouw EP coating
check Vuurgedroogd
check 25kg in een zak
check 40 zakken op 1 pallet
Artikel nr. ARD_73125
minus plus

Omschrijving / Ardex SPS Speciaal zand voor Ardex EP

Versterk Uw Vloercoating Met ARDEX SPS Speciaal Zand

Verbeter de prestaties van uw vloeroppervlak met ARDEX SPS Speciaal Zand, speciaal vervaardigd voor een perfecte match met ARDEX EP 25. Deze hoogwaardige formule wordt geleverd in handige zakken van 25 kg en is cruciaal voor het versterken van de structurele integriteit en duurzaamheid van uw vloercoating.

Hoogwaardige Samenstelling voor Perfecte Resultaten

Met een zorgvuldig vervaardigde zeeflijn en een vuurgedroogde samenstelling, biedt ARDEX Speciaal Zand een consistente, optimale granulaire mix die naadloos aansluit bij de eisen van ARDEX EP-producten.

Vakkundige Toepassing voor Duurzame Resultaten

Gebruik ARDEX Speciaal Zand voor een vlekkeloze toepassing en versterk de kwaliteit van uw vloerafwerking. Voor een optimale voorbereiding, zorg ervoor dat het zand droog en schoon is voor het mengen met ARDEX EP 25. Houd tijdens de behandeling rekening met de veiligheidsvoorschriften om blootstelling aan stof te minimaliseren.

Naadloze Integratie Voor Verbeterde Mechanische Eigenschappen

Meng het ARDEX Speciaal Zand grondig volgens de instructies op de verpakking, om een naadloze integratie met de ARDEX EP-producten te garanderen. Zorg ervoor dat het zand volledig is opgenomen in de epoxyhars voor de beste resultaten.

Professionele Afwerking Voor Langdurige Duurzaamheid

Na het aanbrengen, laat het geheel uitharden volgens de verpakkingsinstructies voor een superieure afwerking met verhoogde mechanische eigenschappen. Met ARDEX Speciaal Zand, kunt u vertrouwen op een professionele, duurzame afwerking die de prestaties van uw vloercoating naar een hoger niveau tilt.

Vertrouw Op ARDEX Speciaal Zand Voor Ongeëvenaarde Kwaliteit

Kies ARDEX Speciaal Zand voor een ongeëvenaarde kwaliteit en geniet van een langdurig resultaat dat voldoet aan de hoogste professionele normen. Optimaliseer de prestaties van uw ARDEX EP-producten en creëer een vloeroppervlak dat de tand des tijds doorstaat.

Meer informatie

Artikel nr.ARD_73125
EAN4024705731256
MerkArdex
loader
Bezig met laden...