Colad, inventing more

Colad

Colad, inventing more


Colad ontwikkelt hulpmiddelen en allerlei soorten gereedschap voor de verwerking van lak. Je vindt dit A-merk onder andere terug in de industrie, de automobiel-, marine- en luchtvaartsector. Het bedrijf is internationaal bekend en staat bekend om diverse uitvindingen, zoals een speciale spuitoverall en het eenvoudige Snap Lid System®. Verder vind je hun producten op het gebied van: maskeren, schuren, poetsen, spuiten, tapes, reparatie en spuitcabines.✓ Hulpmiddelen voor de verwerking van lak

✓ Internationaal bekend

✓ Met oog voor het milieu

✓ Toepassing in de industrie, luchtvaart en marine

✓ Doorlopende ontwikkelingen en innovaties

 

Ecologische voetafdruk


Colad vindt het belangrijk dat er gekeken wordt naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Om deze reden zijn zij door de jaren heen dan ook steeds meer met recyclebare producten gaan werken. Daarnaast bieden ze producten gemaakt van biologisch afbreekbare bestanddelen.


De verwerking van lak


Bij de verwerking van lak komt meer kijken dan je denkt. Er zijn talloze mogelijkheden en toepassingen van lak. Lak wordt voornamelijk gebruikt om een beschermende toplaag aan te brengen. Om de lak te onderhouden en in nieuwstaat te houden, kan je deze poetsen, schuren en overspuiten. Voor de verwerking kan je denken aan spuiten, schuurpapier, tape en mengbekers. Bij grote oppervlaktes wil je goed beschermt zijn voor de lak. Hiervoor zijn er handschoenen, overalls en maskers beschikbaar. Kleiner spuitwerk kan je beter uitvoeren in spuitcabines. Zo bescherm je direct de omgeving van enige chemische stoffen.  

Bezig met laden...