Stucloper

Stucloper


Heb jij je trap geverfd of je vloer gelakt? Bescherm deze met een stucloper. Dit is een zelfklevend afdekvlies waarmee je je trap of vloer tijdelijk kunt afdekken. Heb je net een vloer gelegd en moet deze nog ademen? Ook dan is een stucloper geschikt!

Een stucloper wordt vaak gebruikt om vloeren te beschermen tijdens de verbouwing of schilder- of renovatiewerkzaamheden.

check Platform met uitsluitend A-merken
check Hulp nodig? Bel met onze deskundigen!
check Doe het zelf, bespaar geld
check Binnen enkele dagen in huis
Sorteer op

5 producten

per pagina

Wat is stucloper?

 

Stucloper is een tijdelijke beschermlaag die je op vloeren en andere oppervlakken plaatst om ze tegen beschadiging te beschermen tijdens bouw-, schilder- of renovatiewerkzaamheden. Het afdekvlies wordt gemaakt van verschillende materialen, zoals canvas, polyethyleen en papier. Daarnaast is het verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen, afhankelijk van de toepassing. Het is eenvoudig te gebruiken – je rolt het simpelweg uit en plaatst het vervolgens op de gewenste oppervlakken. De folie blijft stevig op zijn plaats dankzij de zelfklevende onderlaag.

 

Voordelen van het gebruik van stucloper

 

Renovaties kunnen onvermijdelijk schade veroorzaken aan je kostbare vloeren en oppervlakken. Met stucloper hoef je je hier geen zorgen over te maken. Dit afdekvlies biedt een effectieve bescherming van je vloer en trappen. Met de stucloper van Epoxywinkel profiteer je bovendien van de volgende voordelen:

✔ Gemakkelijk in gebruik

✔ Schokabsorberend

✔ Licht ademend

✔ Antisliplaag

✔ Vochtdichte bovenlaag

✔ Herbruikbaar, dus een duurzame keuze

 

Verschillende soorten stucloper

 

Je vindt in het assortiment van Epoxywinkel diverse soorten stucloper en andere producten voor vloeronderhoud. Zo hebben we onder andere afdekvlies voor zowel harde als zachte ondergronden. Weet je niet precies welke stucloper je nodig hebt? We zetten de verschillende soorten graag voor je op een rij.

 

Stucloper voor harde vloeren

Stuclopers voor harde vloeren bieden de beste bescherming tegen vuil, vocht en beschadigingen tijdens werkzaamheden. Deze stuclopers zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen scherpe voorwerpen en zware machines. Bovendien zijn ze eenvoudig te snijden en aan te brengen op harde vloeren.

 

Stucloper voor zachte vloeren

De stuclopers voor zachte vloeren zijn juist speciaal ontworpen voor kwetsbare oppervlakken, zoals vloerbedekking en tapijt. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal dat de vloerbedekking niet beschadigt en bieden uitstekende bescherming tegen vuil en vocht. Dit afdekvlies is ook gemakkelijk op maat te snijden en aan te brengen op zachte vloeren.

 

Zelfklevende stucloper

Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken? Kies dan voor zelfklevende stucloper. Die is voorzien van een kleeflaag, waardoor je hem gemakkelijk aanbrengt en verwijdert zonder resten achter te laten. Dit maakt deze stucloper zeer geschikt voor gebruik op kwetsbare ondergronden. Je hebt zelfklevende stucloper voor zowel harde als zachte vloeren.

 

Licht ademende stucloper

De licht ademende stuclopers zijn ideaal voor gebruik in vochtige omgevingen of vloeren die net gelegd zijn en nog moeten ademen. De ademende werking zorgt ervoor dat de vloer goed kan ventileren. Tegelijkertijd biedt dit afdekvlies optimale bescherming tegen stof en vuil.

 

Hoe gebruik je stucloper?

 

Stucloper is zeer eenvoudig in gebruik. Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Bereid de oppervlakken voor: zorg dat de ondergrond schoon en droog is voordat je stucloper erop aanbrengt. Vocht en vuil kunnen ervoor zorgen dat de stucloper niet goed blijft zitten.
  2. Snij de stucloper op maat: meet de oppervlakken goed af en snij de stucloper op maat voordat je hem aanbrengt.
  3. Plaats de stucloper: leg het afdekvlies nu op zijn plek en bevestig het met bijbehorende stucloper tape.

 

Vragen over stucloper?

 

Tijdens nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden biedt stucloper de perfecte bescherming voor laminaat, tegels, gietvloeren en trappen. Twijfel je nog welke stucloper je nodig hebt voor jouw project? Onze klantenservice staat je graag te woord met passend advies. Zo zorgen we er graag voor dat je de juiste soort stucloper in huis haalt en je vloer optimaal beschermt tijdens werkzaamheden.

 

Bezig met laden...