Kleurvlokken

Kleurvlokken


Fleur je gietvloer op met decoratieve kleurvlokken. Dit zorgt voor een speels effect en bovendien valt vuil en stof minder op door het patroon. De kleurvlokken strooi je in een nog natte coating of gietvloerlaag. Hoe meer vlokken je gebruikt, hoe drukker de vloer zal ogen. Seal je kunstwerk vervolgens in met behulp van een transparante topcoat en klaar is je decoratieve gietvloer.

De vlokken leveren we in diverse kleuren. Je kan kiezen tussen een standaard mix van zwart, wit en grijs. Of je bepaalt volledig zelf welke kleuren er in jouw vlokkenmix moeten komen!

check Voordeligste aanbieder
check Deskundig advies op maat
check Uitsluitend A-merken
check Snelle levering
Sorteer op sort-descending

2 producten

per pagina

Kleurvlokken vloer

Met kleurvlokken geef je jouw eigen draai aan je nieuwe gietvloer. Ben jij van plan om je eigen gietvloer te gaan leggen, dan kan je deze extra optie overwegen. Afhankelijk van het doel van jouw toekomstige gietvloer, bepaal je welke kleuren het best passen bij de bestemmingsruimte. We leggen je graag uit hoe je in jouw nieuwe gietvloer ook kleurvlokken kan toepassen. Hierbij heb je zelf in de hand of je gaat voor een druk of rustig resultaat. Je kan hiermee spelen door middel van de dichtheid en de grootte van de vlokken.

De voordelen van decoratieve kleurvlokken

    • Vuiltjes en beschadigingen vallen minder snel op
    • Geef je vloer een uniek uiterlijk
    • Je bepaalt zelf welke kleuren je toepast
    • Zeer gemakkelijk toepasbaar

Voor welke vloeren zijn kleurvlokken geschikt?

Bij Epoxywinkel bieden we verschillende typen gietvloeren aan. In principe kan je kleurvlokken in de bekendste varianten toepassen. Dit zijn de:

De vloerkeuze

Ben je er nog niet uit welke gietvloer het best bij jouw ruimte past? We bieden je enkele keuzetips. De PU gietvloeren zijn ten eerste geschikt voor woningen, winkels en kantoorpanden. Een PU gietvloer is dan ook goed te combineren met vloerverwarming. Vloercoatings zijn daarentegen een stuk dunner en ideaal voor in garages, werkplaatsen en magazijnen. Ben je op zoek naar de sterkste gietvloer binnen ons assortiment? Dan kom je uit op een epoxyvloer. Dit type vloer pas je enkel toe in de industrie, vanwege de zware belastbaarheid.

Hoe pas ik kleurvlokken toe?

De kleurvlokken strooi je in of over de gietvloer heen. Eigenlijk geldt voor ieder type gietvloer dat je na een primer en een eventuele schraplaag, de daadwerkelijke gietvloer zelf aanbrengt. Hierna strooi je de kleurvlokken over de nog natte gietvloer uit. Nadat de laag met kleurvlokken is gedroogd, dient de vloer te worden voorzien van een topcoat/sealer. Voor de PU gietvloer en de vloercoatings bieden we de transparante PU Strong Topcoat aan. Voor onze epoxyvloeren maak je gebruik van een transparante laag EP Vloercoating als topcoat.

Kleurechtheid

Let erop dat de kleuren in onze webshop enigszins af kunnen wijken van de werkelijke kleuren van de vlokken. Dit heeft onder andere te maken met de beeldschermresolutie en de instellingen van je computer.

loader
Bezig met laden...