Schuren, slijpen en polijsten

Stukadoorsgereedschap


Ontdek een uitgebreide selectie van hoogwaardig stucadoorsgereedschap op onze webshop. Van plamuurmessen en troffels tot stuclopers en rijen, wij bieden alles wat stucadoors nodig hebben om een perfect eindresultaat te bereiken. Of je nu een professional bent die op zoek is naar duurzaam gereedschap of een doe-het-zelver die kwaliteit nastreeft, ons assortiment voorziet in al je stucadoorsbehoeften.

check Enkel A-merken
check Hulp nodig? Bel met onze experts!
check Alles onder 1 dak voor de doe-het-zelver
check Binnen enkele dagen in huis
Sorteer op sort-descending

20 producten

per pagina

Schuren

Ontdek een uitgebreide selectie schuurpapier op onze webshop, variërend van korrel 60 tot korrel 1500. Of je nu grove oppervlakken glad wilt maken of fijne afwerkingen nastreeft, ons assortiment biedt de perfecte schuurpapieroptie voor elke klus. Bereik moeiteloos professionele resultaten met schuurpapier van hoogwaardige kwaliteit, beschikbaar voor diverse toepassingen.

Polijsten

Wij zijn van mening dat je het beste start met het zorgvuldig schuren van je werk, gevolgd door een prachtige aflaklaag. Deze aanpak biedt namelijk een efficiënte en minder arbeidsintensieve weg naar een prachtige afwerking. Maar, als je een beetje extra tijd en moeite investeert in het nauwgezet polijsten van je werk, dan zul je beloond worden met een resultaat dat nog veel indrukwekkender en naadlozer is!

Slijpen

Ontdek een uitgebreide selectie haakse slijpers en bijbehorende diamantkommen op onze webshop, speciaal ontworpen voor het nauwkeurig slijpen van beton, cement, tegels en hardnekkige oude lijmresten. Of je nu een professionele aannemer bent of een enthousiaste doe-het-zelver, onze hoogwaardige apparatuur en accessoires zorgen voor moeiteloos en precies slijpwerk, wat resulteert in strakke afwerkingen en indrukwekkende resultaten bij al je bouw- en renovatieprojecten.

loader
Bezig met laden...