Onderhoud kunststofvloer

Schoonmaakmiddelen & vloerreiniger


Hier vind je alles voor het schoonmaken en onderhouden van je gietvloer, coatingvloer, vloercoating of epoxyvloer. Van speciale vloerreinigers tot zachte sponzen. Wil je de basis in huis halen? Ga dan voor ons vloeronderhoud startpakket. Zo kun je nog langer genieten van een mooie vloer.

check Platform met uitsluitend A-merken
check Bel met onze experts voor advies!
check Snelle levering
check Lees de blog over gietvloeronderhoud
Sorteer op sort-descending

17 producten

per pagina

Vloeronderhoud startpakket

Een vlek op je gietvloer? Geen probleem! Dankzij ons vloeronderhoud startpakket heb jij alles in huis wat je nodig hebt voor het schoonmaken en onderhouden van je vloer. Bovendien staat er op het etiket bovenop de deksel een handige vlekkentabel. Hierop kun je lezen welk product je voor welke vlekken moet gebruiken. Van koffievlekken tot wijnvlekken.

Inhoud vloeronderhoud startpakket

  • ECO Cleaner: voor het dagelijks schoonmaken van een gietvloer
  • POWER Cleaner: periodieke, krachtige reiniger voor het verwijderen van vet en andere hardnekkige vervuilingen
  • Vlekkenset: 3 vlekkenreinigers en 1 microvezeldoekje
  • Sample van Scratch no More: bescherm je gietvloer tegen krassen met de hoogwaardige vloerbeschermingsproducten van Scratch no More. In ons startpakket vind je een sample van een van deze producten. Hier vind je ons assortiment.
Schaf het vloeronderhoud startpakket aan

Je kunt ons vloeronderhoud startpakket ook nog aanvullen met: Duurzame schrobhandschoen en/of handscrubby’sGreenspeed vlakmop systeemGreenspeed vlakmop doeken

Gietvloer onderhouden en schoonmaken

Met de schoonmaakmiddelen en vloerreinigers van Epoxywinkel.be kun je jouw gietvloer onderhouden en schoonmaken. Wij geven je een aantal tips:

Coatingvloer dagelijks schoonmaken

Wij adviseren om je gietvloer schoon dagelijks te maken met een licht vochtige microvezeldoek, een stofzuiger of een zachte bezem.

Dweilen

Je kan je vloer 1x per week dweilen. Gebruik hiervoor de ECO cleaner.

Vlek verwijderen

Als je knoeit op je gietvloer is het belangrijk om ze snel mogelijk te handelen. Verwijder allereerst het overtollige vocht. Probeer de vlek vervolgens schoon te maken met water. Lukt dat niet? Gebruik dan de POWER Cleaner en een witte handpad. Moet je echt schrobben om de vlek te verwijderen? Gebruik dan de Greenspeed met scrubmob.

Bescherm je vloer

Voorkomen is beter dan genezen. Om je vloer zo schoon en mooi mogelijk te houden, zijn er een aantal dingen die je kunt doen:

Viltjes

Bescherm je vloer tegen krassen door viltjes onder de tafel- en stoelpoten te bevestigen. Hier vind je ons uitgebreide aanbod.

Schoonloopmat

Voorkom dat vuil en vocht mee het huis in wordt genomen. Door het plaatsen van een schoonloopmat bij je entree, zorg je ervoor dat 90% van het vuil niet op je vloer komt. Bekijk hier ons aanbod entreematten.

loader
Bezig met laden...