Troffelvloer

Troffelvloer


Een troffelvloer is bij uitstek geschikt als naadloze vloer in stallen, industriehallen en werkplaatsen. Het is niet alleen makkelijk te onderhouden, maar de rubberen gietvloer is ook comfortabel voor dieren. Dankzij de praktische handleidingen en instructievideo’s van Epoxywinkel.be kun je gemakkelijk zelf aan de slag met het aanleggen van een troffelvloer. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! Onze experts staan voor je klaar.

check Voordeligste aanbieder
check Deskundig advies op maat
check Uitsluitend A-merken
check Snelle levering, dus snel aan de slag!
Sorteer op
Arturo EP1000 Troffelvloer Epoxywinkel
As low as € 119,95
Arturo EP1200 Troffelvloer
As low as € 259,95
Arturo EP1250 Troffelvloer Naturel Epoxywinkel
Arturo EP7950 Seallaag
Arturo EP7610 Toplak Epoxywinkel
As low as € 109,95

5 producten

per pagina

Wat is een troffelvloer?


Een troffelvloer is een gietvloer en bestaat uit fijngemalen grind gemengd met kunsthars. De zeer sterke eigenschappen van de epoxy zorgt ervoor dat deze vloer erg geschikt is voor gebruik in de industriële sector. Een troffelvloer is bestand tegen zware belasting, is vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijkVoordelen van een troffelvloer


Onderhoudsvriendelijk


Doordat een troffelvloer naadloos is, is deze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.


Duurzaam


Een troffelvloer is duurzaam, dus je kunt er jaren van genieten!


Uitstekende hechting op diverse ondergronden


Dankzij onze bijgeleverde handleiding kun je gemakkelijk zelf een troffelvloer aanbrengen. Bovendien hecht deze goed op diverse ondergronden.


Comfortabel en veilig voor dieren


Een troffelvloer bestaat voor een deel uit rubber en is daardoor licht elastisch. Dat maakt de vloer comfortabel voor mens en dier.


Geschikt voor natte ruimtes


Met een troffelvloer hoef je je geen zorgen te maken over het morsen van water of andere vloeistoffen. De vloer is namelijk geschikt voor natte ruimtes.


Antislip


Een troffelvloer is een praktische vloer, mede doordat deze antislip is. Zo voorkom je ongelukken en kun je er veilig overheen lopen.

Eigenschappen van een troffelvloer


Een troffelvloer is geschikt voor dierenverblijven (binnen en buiten), maar ook toepasbaar in horecagelegenheden en industriële omgevingen. Doordat de vloer op basis van rubber is gemaakt, voelt deze zacht en comfortabel aan. Bovendien is de kans op scheuren, dankzij de elasticiteit, veel kleiner. Afkitten is niet nodig.Neem contact met ons op


Als je er niet helemaal uitkomt of nog vragen hebt over onze troffelvloeren, neem dan contact met ons op. Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar of stel je vraag per mail. Onze specialisten helpen je graag verder.


Naar contactpagina
Bezig met laden...