Vloerenlegger toebehoren

Vloerenlegger toebehoren


Alles voor het succesvol aanbrengen van jouw vloer, van roller tot spaan op deze pagina vind je het allemaal. Kwaliteitsgereedschappen van o.a. Pajarito maar ook gereedschap voor eenmalig gebruik. Vereenvoudig jouw projecten met vertrouwen en precisie met behulp van onze betrouwbare vloerenlegger toebehoren.

check Ga zelf aan de slag met onze hulp
check Geen dure arbeidskosten
check Breed assortiment aan A-merken
check Binnen enkele dagen in huis
Sorteer op sort-descending

Producten 1-20 van 35

per pagina

Roller voor epoxy en polyurethaan

Een vloercoating kun je het best aanbrengen met een pluisvrije nylonroller. Deze bieden wij aan in verschillende breedtes. Je hebt bij Epoxywinkel.nl de keus uit speciale rollers voor primers, epoxycoatings, PU vloercoatings en topcoatings. Een roller van 25 centimeter breed werkt het prettigst, zeker bij grote oppervlakken. Voor extra comfort kun je de roller bevestigen aan een telescoopstok. Zo hoef je niet te bukken!

Bekijk alle vloerrollers

Vlak en Tandspanen

Voor het aanbrengen van o.a. een schraplaag gebruik je het beste een vlakke spaan, met een vlakke spaan kan je namelijk door schrapend te werken het materiaal goed in de poriën van je ondergrond drukken op deze manier krijg je een strakke en vlakken schraplaag.De tandspaan met vertandingen zijn voor diverse vloertoepassingen te gebruiken, zo kan je met A1 goed PVC verlijmen en de B11 gebruik je voor Parket, maar met C3 vertanding kan je ook een gietvloer goed verdelen.

Zoek jouw spaan uit

Ontluchtingsrollers

Op onze website vind je een assortiment van prikrollers die gebruikt kunnen worden om luchtbellen te verwijderen uit je vers aangebrachte epoxyvloer. Houd er rekening mee dat onze epoxyproducten zijn ontwikkeld met de eigenschap dat het gebruik van zo'n roller eigenlijk niet nodig is. Toch kan het voordelen bieden, vooral als je minder ervaring hebt met het aanbrengen van een gietvloer, omdat het kan helpen bij een gelijkmatige verdeling.

Bekijk alle ontluchtingsrollers

Platte kwast voor vloercoating

Voor het aanbrengen van een vloercoating kun je een platte kwast gebruiken. De haren zijn extra vastgezet zodat de kast dat er kwastharen in de coating achterblijven minimaal is.

Voetgereedschap

Met spijkerzolen kun je niet alleen veilig over de gietvloer en coating lopen zonder uit te glijden, maar je laat op deze manier ook minimale tot geen afdruk achter. In het geval van een gietvloer, vooral als deze nog niet volledig is uitgehard, zal het oppervlak zich meestal weer herstellen, terwijl bij een coating je de coating nogmaals moet rollen. Een uitstekende oplossing dus voor een vlekvrij resultaat!

Kies jouw spijkerzolen uit

Vloertrekker

Met een vloerwisser kun je in een razendsnel tempo grote oppervlakten voorzien van coating. Door de coating eenvoudig voor je uit te duwen en in gelijkmatige banen op en neer te bewegen, verdeel je de coating snel en efficiënt. Dit is bijzonder praktisch wanneer je aanzienlijk grote ruimtes van een coating moet voorzien. Houd er echter rekening mee dat nadat je de coating hebt verdeeld met de vloerwisser, je de vloer nog steeds moet nalopen met een roller om een streeploos resultaat te bereiken.

Haakmessen

Een onmisbaar gereedschap voor vloerenleggers is het haakmes. Dit scherpe en efficiënte mes wordt gebruikt om vloerbedekking nauwkeurig af te snijden. Haakmessen blijken echter ook zeer praktisch voor dakbedekkers en magazijnmedewerkers, die regelmatig plastic folies van pallets moeten verwijderen

Kies uw haak kapitein!
loader
Bezig met laden...