Egaliseerrakel voor Gietvloer en Egalisatie

Houten rakel geschikt voor gietvloeren en cement,- en gipsgebonden egalisaties. Uitgerust met 2 glijpennen voor eenvoudige hoogte-instelling. Standaard voorzien van vertanding R2. Met handvat voor handmatige bediening en de mogelijkheid om de rakel te bevestigen aan een telescoopstok.

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-3 werkdag(en)
check Houten rakel geschikt voor gietvloeren en cement,- en gipsgebonden egalisaties.
check Uitgerust met 2 glijpennen voor eenvoudige hoogte-instelling.
check Standaard voorzien van vertanding R2.
check Met handvat voor handmatige bediening en de mogelijkheid om de rakel te bevestigen aan een telescoopstok.
Artikel nr. PAJ_034571+159888
minus plus

Omschrijving / Egaliseerrakel voor Gietvloer en Egalisatie

Pajarito Ambachtelijke Vloertrekker met Houten Handvat

Ontdek de Pajarito Ambachtelijke Vloertrekker, een met de hand vervaardigd product van het gerenommeerde bedrijf Pajarito. Deze hoogwaardige rakel is ontworpen voor professioneel gebruik bij diverse vloertoepassingen, zoals gietvloeren, epoxy egalisaties en schraplagen.

Hoogwaardige Constructie

De Pajarito Ambachtelijke Vloertrekker is met precisie en zorg vervaardigd, met aandacht voor duurzaamheid en een lange levensduur. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze rakel bestand tegen de eisen van professionele vloerprojecten.

Veelzijdige Toepassingen

Of je nu werkt aan gietvloeren, epoxy egalisaties of schraplagen, deze vloertrekker is je betrouwbare partner. Zijn veelzijdigheid maakt het een essentieel gereedschap voor diverse vloerprojecten, met keer op keer onberispelijke resultaten.

Hoogte Verstelbaar met 2 Glijpennen

Uitgerust met twee glijpennen biedt deze vloertrekker eenvoudige hoogteverstelling, waardoor je flexibel kunt inspelen op verschillende projecteisen. Ervaar precisie en efficiëntie in je werk met dit gebruiksvriendelijke ontwerp.

Standaard R2 Vertanding

De Pajarito Ambachtelijke Vloertrekker wordt standaard geleverd met R2 vertanding, wat de prestaties verbetert en zorgt voor een vloeiend aanbrengproces. Reken op deze rakel voor professionele resultaten bij elke toepassing.

Houten Handvat voor Manuele Bediening

Met een houten handvat biedt deze vloertrekker een comfortabele grip voor handmatige bediening. Ervaar gebruiksgemak en controle terwijl je door je vloerprojecten navigeert dankzij dit doordachte kenmerk.

Telescoopstok Compatibiliteit

Voor extra gemak is de Pajarito Ambachtelijke Vloertrekker ontworpen om aan een telescoopstok te worden bevestigd. Deze functie stelt je in staat om je bereik te vergroten en grotere oppervlakken moeiteloos aan te pakken, waardoor het een veelzijdig gereedschap is voor verschillende projecten.

Ruime Breedte van 56 cm

Met een indrukwekkende breedte van 56 cm biedt deze vloertrekker een royale dekking, waardoor je efficiënter kunt werken en meer oppervlakte in één keer kunt bestrijken. Deze extra breedte vergroot de effectiviteit van de rakel bij grotere projecten.

Meer informatie

Artikel nr.PAJ_034571+159888
EAN4010993001867
MerkPajarito
loader
Bezig met laden...