Bestel artikelen van Greenspeed

Greenspeed

Over Greenspeed


Greenspeed biedt al meer dan 20 jaar kwalitatieve schoonmaakproducten met een positieve impact voor mens en milieu. Zo zijn de schoonmaakmiddelen niet alleen zeer efficiënt, innovatief en ecologisch, maar worden ze ook grondig getest. Zo ben jij verzekerd van kwaliteit! De producten van Greenspeed zijn dan ook geschikt voor het schoonmaken van een gietvloer.Ecologische schoonmaakproducten

 

Dweilen zonder emmer


Dankzij het Sprenkler vlakmopsysteem van Greenspeed kun je dweilen zonder emmer en zonder uitwringen. De steel is namelijk het waterreservoir en deze vul je met de bijgeleverde vulfles. Met slechts een druk op de knop wordt het water eenvoudig gedoseerd op de vloer aangebracht. Ideaal! De twistmoppen zijn gemaakt van een zeer hoge en duurzame kwaliteit microvezel. Deze blijven jarenlang hun werk goed doen. De twistmop is bovendien snel en makkelijk verwisselbaar dankzij klittenband.


Handscrubby's


Voor het verwijderen van hardnekkig vuil - zonder het oppervlak te beschadigen - raden wij de handscrubby’s van Greenspeed aan. Dit is een wasbare variant van de klassieke schuurspons, gemaakt van microvezel.

Bezig met laden...