Ardex: voor al jouw stuc & egalisatiewerk

Ardex logo

Het Duitse A-merk Ardex

Ardex produceert inmiddels al bijna 70 jaar bouwchemische producten. Het hoofdkantoor zit gevestigd in Duitsland, met maar liefst 53 dochterondernemingen in meer dan 100 landen wereldwijd. Kwaliteit en innovatie spelen een belangrijke bij het continu door blijven ontwikkelen van de producten van Ardex. Bij Epoxywinkel bieden we pleisters, reparatiemortels, egalisatiemiddelen, lijmen en epoxy aan van het merk.


✓ Duitse hoogwaardige kwaliteit

✓ Alles ter voorbereiding en afwerking

✓ Al bijna 70 jaar ervaring

✓ Wereldwijde speler in bouwproducten

✓ Beste prijsgarantie bij Epoxywinkel.nl

 

 

Ardex innovatiecultuur

Wat heeft deze grote speler bewerkstelligd om na bijna 70 jaar een koploper te zijn in de bouwproducten? Ze geven aan dat het geheim van hun succes ligt in de continu ontwikkeling van hun producten, waarbij zeer nauw wordt geluisterd naar de ervaringen van de vakspecialisten.


Bouwchemische producten

De producten van Ardex gebruik je ter voorbereiding van bijvoorbeeld je ondergrond, wanneer je hier een nieuwe vloer op aan wilt brengen en deze eerst vochtvrij, vlak en egaal dient te zijn. Ardex biedt ook diverse producten aan ter reparatie van ondergronden of wanden. Tot slot maak je je project af met bijvoorbeeld voegmortel voor een strak resultaat van je nieuwe wandtegels.

Een duurzame keuze

Het familiebedrijf Ardex probeert een zo klein mogelijke CO2-voetafdruk achter te laten. Deze gedachte speelde al lang voordat dit een vanzelfsprekende algemeenheid werd. De continu ontwikkeling is er dan ook op gericht dat de producten eenvoudig te verwerken en voordelig in gebruik zijn.

Ardex Stucwerk

Ardex stucwerkproducten worden vaak gebruikt voor zowel binnen- als buitenafwerking. Ze zijn ontworpen om een glad en duurzaam oppervlak te bieden voor wanden en plafonds. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende formuleringen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen, zoals basislagen, afwerkingslagen en decoratieve afwerkingen.

Populaire stuc en wandproducten zijn:

De stucwerkproducten van Ardex staan bekend om hun kwaliteit, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Ze worden vaak gebruikt door professionele aannemers en doe-het-zelvers voor een breed scala aan projecten, van kleine reparaties tot grootschalige renovaties.

 

loader
Bezig met laden...