Persoonlijke bescherming

Persoonlijke bescherming


Wanneer je aan de slag gaat met het aanbrengen van een vloercoating, gietvloer of garagevloercoating, kun je het best beschermende kleding dragen. De stoffen die in de epoxy en polyurethaan zitten, kunnen namelijk de huid irriteren. Draag daarom, naast een shirt met lange mouwen en een lange broek, ook handschoenen.

check Bespaar op arbeidskosten
check Doe het zelf met de hulp van onze experts
check Bekijk onze handige instructievideo’s
check Uitsluitend A-merken
check Binnen enkele dagen in huis
Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

18 producten

Hide Sidebar Foto-tabel Lijst

18 producten

Je huid beschermen: draag handschoenen


Als je met epoxy of polyurethaan gaat werken, is het belangrijk om niet alleen je armen en benen te beschermen, maar ook je handen. De stoffen in deze middelen kunnen namelijk de huid irriteren. Onze handschoenen bieden bescherming, maar zijn tegelijkertijd flexibel genoeg zodat je gemakkelijk aan de slag kan gaan met het verwerken van de coating.

Ga je meerdere lagen vloercoating aanbrengen? Neem dan een paar handschoenen per laag!

Ventileer de ruimte


Naast het dragen van beschermende kleding en latex handschoenen is het bij het verwerken van vloercoating ook belangrijk om de ruimte goed te ventileren. Hoewel onze coatings nagenoeg reukloos zijn en er geen schadelijke dampen vrijkomen, blijft het een chemisch product. Een goede ventilatie zorgt er bovendien voor dat de vloercoating sneller uithardt: win-win!