Mapei: Groot Assortiment Online

Mapei

Lijmen, kitten en chemische producten voor de bouw


Mapei Nederland is onderdeel van Mapei Group. Het assortiment van Mapei is zeer breed: van oplossingen voor gevels tot badkamers. Deze complete systemen richten zich op het verbinden, versterken en beschermen van de bouw. Mapei is internationaal bekend en zit gevestigd in 36 verschillende landen. In totaal bestaat hun imperium uit 83 fabrieken, die in totaal 5.500 verschillende producten produceren.

 

✓ Oplossing voor o.a. gevels, betonconstructies & badkamers

✓ Verbinden, versterken en beschermen door complete systemen

✓ Internationaal bekend bedrijf

✓ Meer dan 80 fabrieken over heel de wereld

✓ Een breed assortiment van 5.000+ producten

 

Mapei totaaloplossingen


De hoogwaardige producten van Mapei vind je terug in een diversiteit aan sectoren: de woning- en utiliteitsbouw, renovatie van cultureel erfgoed, hotel- en retailsector, industrie, infrastructuur, sport, openbare ruimtes en de scheepsbouw. De ruim 5.000 producten die al deze sectoren dienen zijn verdeeld over 16 verschillende productlijnen. Een van deze lijnen is die van de ‘elastische en textiele materialen’. Deze producten bieden wij tevens aan in onze webshop.De vloerondersteuning van Mapei


Met name professionele vloeren vragen om gedegen en kwalitatieve ondersteuning. Denk hierbij aan vloeren die intensief gebruikt of zwaar belast worden, zoals in ziekenhuizen, scholen en winkels. De ondersteunende producten voor dit type vloeren bestaan uit lijmen, egalisatie en primers. Deze producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: voorbereiden, uitvlakken, verlijmen, herstellen en isolatie.

Sorteer op

Producten 1-20 van 61

per pagina
Bezig met laden...