Mapei Planex HR

Zelfegaliserend uitvlakmiddel voor laagdikten van 1 tot 10 mm Voor het vlakmaken van nieuwe en bestaande ondergronden Geschikt voor toepassingen binnens- en buitenshuis

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-4 werkdag(en)
check Zelfegaliserend uitvlakmiddel voor laagdikten van 1 tot 10 mm
check Voor het vlakmaken van nieuwe en bestaande ondergronden
check Geschikt voor toepassingen binnens- en buitenshuis
Artikel nr. MAP_135925

Omschrijving / Mapei Planex HR

Snel drogend, vocht- bestendig, zelfegaliserend uitvlakmiddel voor laagdikten van 1 tot 10 mm

Toepassing

Planex HR is geschikt voor toepassingen binnens- en buitenshuis. Het wordt gebruikt voor het vlakmaken van nieuwe en bestaande ondergronden en het wegwerken van verschillen in laagdikte van 1 tot 10 mm. Met dit product kan de ondergrond worden klaargemaakt om alle typen vloerbekleding op aan te brengen, waaronder ook elastische en textiele vloerbekledingen. Planex HR wordt met name aanbevolen voor toepassingen op plaatsen waar een hoge bestandheid tegen statische en dynamische belastingen vereist is. Dankzij zijn speciale samenstelling en goede vochtbestendigheid kan Planex HR ook gebruikt worden voor buitentoepassingen of op ondergronden die niet volkomen droog zijn of een hoog resterend vochtgehalte hebben.

Voorbeelden van toepassingen

  • Het uitvlakken van betonvloeren en verwarmde cementdekvloeren gemaakt van Topcem, Mapecem, Mapecem Pronto of Topcem Pronto.
  • Het uitvlakken van anhydriet ondergronden.
  • Het uitvlakken van verwarmde vloeren.
  • Het uitvlakken van bestaande vloeren van beton, terrazzo, keramiek, natuursteen en magnesiet.
  • Het uitvlakken van beton- en cementondergronden alvorens hierop met reactieve lijmen elastische looselay vloertegels worden aangebracht, op plaatsen waar regelmatig moet worden gewassen of gespoeld.
  • Het uitvlakken van betonondergronden die kampen met optrekkend vocht, alvorens hierop isolerende PVC-stroken (zoals Mapelay) aan te brengen dat als ondergrond kan dienen voor elastische vloeren voor sportactiviteiten en andere doeleinden.

Meer informatie

Artikel nr.MAP_135925
EAN8022452106804
MerkMapei

Product bijlagen

Bezig met laden...