Uw balkon van betonverf voorzien? Prima plan!

Beton is een degelijk en stevig bouwmateriaal, en daarom zijn de meeste balkons van beton. Maar hoe sterk het ook is, het is vaak wel saai om naar te kijken. Gelukkig kunt u uw balkon van betonverf voorzien om het wat op te fleuren. Maar dat is niet de enige reden waarom een balkon met betonverf beschilderen een goed idee is!

Balkon met betonverf beschermd tegen betonrot

Uw balkon van betonverf voorzien zorgt ook dat het beton goed beschermd wordt tegen de weersinvloeden. Vooral vocht kan beton flink aantasten en allerlei problemen en gevaarlijke situaties tot gevolg hebben. Door vocht kan namelijk betonrot ontstaan, en dat kan de hele constructie van het beton aantasten. Met een laag betonverf beschermt u uw betonnen balkon tegen vocht, waardoor dat niet meer de kans krijgt om in het balkon te dringen.

Balkon met betonverf beschermen tegen slijtage

Zit u graag ’s zomers op uw balkon, dan hebt u met nog een ander probleem te maken. Heen en weer schuivende tuinmeubels kunnen het beton namelijk ook krassen en beschadigen. Voorzie uw balkon van betonverf en ook daartegen wordt het balkon dan beter beschermd. Betonverf van Epoxywinkel.be is namelijk goed bestand tegen krassen en slijtage.

Balkon betonverf kleuren

Maar zoals gezegd is uw balkon verven met betonverf ook gewoon een makkelijke en betaalbare manier om uw balkon op te fleuren. Zo hoeft u niet tegen saaie grijze oppervlakken aan te kijken als u door het balkonraam naar het balkon kijkt of er in de zomer geniet van de zon. Betonverf voor uw balkon is namelijk in een groot aantal verschillende kleuren leverbaar, dus u kunt uw balkon met betonverf uw favoriete kleur geven. Betonverf is ook heel geschikt voor decoratief gebruik, bijvoorbeeld sjabloneren of het aanbrengen van kleuraccenten en kleurvlakken op uw balkon.

Balkon met betonverf verven

Uw balkon verven met betonverf is bovendien helemaal niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Net als bij elke andere schilderklus kunt u deze verf namelijk gewoon met roller en kwast aanbrengen. Uiteraard kan dat wel pas nadat de ondergrond goed is voorbereid. Dat betekent dus: oude verflagen verwijderen, de ondergrond schuren en schoonmaken en eventueel een primer aanbrengen.

Balkon met betonverf: meer informatie

Wilt u meer advies over het schilderen van uw balkon met betonverf en staat de informatie die u zoekt niet op onze site? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden. Zij zijn telefonisch en per mail te bereiken.

loader
Bezig met laden...