Beton Cire Pakket

Decoratieve kant-en-klare afwerkstuc Zeer geschikt voor zowel vloeren als muren, werkbladen, douches, trappen etc Geschikt als waterdichte of als decoratieve afwerking

Op voorraad

Verwachte levertijd 3-6 werkdag(en)
check Decoratieve kant-en-klare afwerkstuc
check Zeer geschikt voor zowel vloeren als muren, werkbladen, douches, trappen etc
check Geschikt als waterdichte of als decoratieve afwerking

Zakelijke klant? Wij bieden korting bij een grote afname. Lees hier meer of vraag direct een offerte aan

Artikel nr. ROM_LEEFBETON
minus plus

Omschrijving / Beton Cire Pakket

Inhoud pakket

Bij de bestelling van dit pakket krijg je de volgende materialen geleverd:

 • Voorstrijk
 • Beton cire 
  • Basis
  • Resin
  • Pigment
 • Sealer
 • PU topcoat

Wij leveren voldoende materiaal om het door u bestelde aantal m2 te bestrijken. Wat te doen bij een andere hoeveelheid m2 dan aangeboden? Stel u heeft 47m2 te verwerken. Bestel dan 2x 20m2 en 1x 10m2, zo heeft u genoeg materiaal voor uw project. Rond altijd af naar boven om een potentieel tekort aan materiaal te vermijden. 

Wat is Beton Cire?

Beton Cire is een hoogwaardig, waterdicht cementgebonden product. Dit product wordt niet gemengd met water maar met een speciale hars waardoor het sterk en flexibel wordt. De afwerking gebeurt door middel van een speciale Sealer in combinatie met een 2-componenten PU-lak. Door de aparte samenstelling kan Beton Cire op nagenoeg elke stabiele ondergrond worden aangebracht. Een moderne betonlook uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden voor bijvoorbeeld uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet of bijvoorbeeld bedrijfsruimte. Geschikt voor wanden, vloeren, meubels, bladen en trappen.

Eigenschappen:

 • unieke natuurlijke uitstraling sterk,
 • slijtvast en onderhoudsvriendelijk naadloos,
 • schimmelvrij en waterdicht
 • geschikt voor vloerverwarming
 • kan gewoon over tegels heen

Watervast

Door de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt Beton Ciré steeds vaker toegepast in badkamers en keukens. Raadzaam is om te vermijden dat er plekken ontstaan waar langere tijd water op blijft staan. Water, in combinatie met zeephoudende producten, kan na langere tijd ingewerkt te hebben de bescherming laag aantasten.

Slijtvast

Beton Cire is een sterke, slijtvaste stuc die vanwege de cementbasis duurzamer is dan stucwerk op kalkbasis. Om er voor te zorgen dat het krasbestendig en water- en vuilwerend is wordt er een coating aangebracht. Dankzij de coating is Beton Cire zelfs geschikt in de keuken als aanrechtblad. Deze coating zorgt er voor dat het stucwerk tot wel 16 uur lang beschermd is tegen o.a. aceton, thee, koffie en wijn.

Naadloos

Beton Cire is watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmels. De muren zijn makkelijk schoon te houden waardoor schimmel geen kans krijgt.

Hygiënisch

Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van Beton Cire. Het is namelijk een alkalische vloer- en wandafwerking. Dat houdt in dat het van zichzelf al schimmelwerend is en bacteriën zullen zich hier niet thuis voelen. Buiten dit wordt er nog een extra coating aangebracht. Dit maakt Beton Cire een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakproducten.

Hoe verwerk je Beton Cire? En welke gereedschappen heb je nodig?

Voor het verwerken van Beton Cire hebben wij een prachtige handleiding samengesteld die hierboven onder het kopje 'Product bijlagen' is te downloaden. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben staan wij klaar om u te helpen.

Onderhoud van Beton Cire

Schoonmaken van Beton Cire doe je makkelijk, kwalitatief en goed met de Eco-cleaner, Power-Cleaner, Vloeronderhoud startpakket en schoonmaakartikelen van Greenspeed.

Preventief onderhoud Beton Cire

 • Breng hoogwaardige beschermviltjes aan onder meubels, tafels en stoelen. ‘Scratch no more
 • Leg altijd een deurmat voor de buitendeur. Dit voorkomt dat er steentjes en zand naar binnen worden gelopen. Rubber onder deurmat afschermen met vilt. Vloer mag niet in direct contact komen met rubber ivm inwerking weekmakers op de vloer.
 • Vervang de wieltjes onder stoelen door wieltjes met zachtere, kleurloze rolvlakken
 • Leg géén dierenhuiden op uw vloer om verkleuring tegen te gaan
 • Gebruik géén agressieve reinigingsmiddelen zoals groene zeep, ammoniak, allesreiniger, azijn of bleekwater. Deze producten tasten de sealerlaag dusdanig aan, waardoor verkleuring kan voorkomen. Gebruik bij voorkeur onze onderhoudsproducten die in deze wijzer aan bod komen
 • Voorkom continue waterbelasting (oa onder deurmatten, bloempotten etc. etc)
 • Voorkom vallende voorwerpen zoveel mogelijk. Vallende voorwerpen kunnen de vloer beschadigen.

Meer informatie

Artikel nr.ROM_LEEFBETON
MerkRomar-Voss

Product bijlagen

DIY Blogs

Anderen kochten ook

loader
Bezig met laden...