Bezorging in coronatijd

 

Momenteel kan het zijn dat je pakketje een langere leveringstijd heeft dan je van ons gewend bent. We doen ons best om alle pakketten zo snel mogelijk te verwerken. En zorgen ervoor dat de webshop 24/7 online beschikbaar blijft. Een aantal factoren hebben momenteel invloed op de levertijd.

De feestdagen

Jaarlijks ontstaat er rond de feestdagen extra drukte in onze webshop en bij PostNL. Aangezien we de pakketten door PostNL laten bezorgen, zijn we afhankelijk van hun capaciteiten. Dit kan ervoor zorgen dat je pakket een langere bezorgtijd heeft.

De lockdown

Sinds de ingang van de lockdown op 15 december zijn alle fysieke winkels gesloten, op de noodzakelijke locaties na. Dit zorgt voor extra online verkeer en nog meer bestellingen via onze webshop. Er wordt nu over het algemeen meer online geshopt, wat zorgt voor een grotere werkdruk bij de postbezorgers.

We doen er alles aan om je pakketje zo snel mogelijk te bezorgen. Onze excuses voor het ongemak.

 

Veelgestelde vragen

 

Wanneer ontvang ik mijn pakket?

De verzendtijd staat vermeld bij je bestelling. Door de grote drukte kan de verzending langer duren.

Kan ik corona krijgen via een pakket?

Om de veiligheid te waarborgen leggen de bezorgers het pakketje vóór je deur. Op deze manier vindt er geen contact plaats.

Hebben jullie genoeg voorraad?

Onze fabriek heeft voldoende voorraad. Door het grote aantal bestellingen is er een grotere vraag dan normaal. We doen ons best om alle bestellingen binnen de gewenste tijd te produceren en af te leveren.

loader
Bezig met laden...