Kies de juiste coating voor uw garagevloer

U wilt uw garagevloer voorzien van een coating. Maar er zijn erg veel garegvloercoatings op de markt. Welke coating u voor uw garagevloer nodig hebt, hangt af van het type garagevloer en de belasting van de vloer. Een garagevloer thuis stelt hele andere eisen aan een vloercoating dan een bedrijfsgaragevloer. De vloer van een parkeergarage wordt ook weer heel anders belast dan andere typen garagevloeren. Voor elke garagevloer is er bij Epoxywinkel.nl een coating te vinden. We zetten ze even voor u op een rijtje.

  • Garagesealer op basis van Epoxy: Als coating ter bescherming van een garagevloer met gemiddelde belasting kunt u kiezen voor een Epoxy Vloercoating die als stofbinder fungeert op beton- en cementvloeren. Epoxywinkel beveelt EP Vloercoating HQ aan, een gepigmenteerde 2 componenten coating garagevloeren. De coating is zeer slijtvast.
  • Watergedragen garagecoating: Dit is een goede coating voor een garagevloer die relatief weinig wordt belast. De coating is eenvoudig aan te brengen en goed bruikbaar in de particuliere garage of bijvoorbeeld een opslagruimte. Epoxywinkel.nl verkoopt deze coating onder de naam EP Vloercoating WB. Deze coating voor uw garagevloer is in vrijwel elke denkbare kleur verkrijgbaar.
  • 2 componenten coating voor de garagevloer: Wilt u een ijzersterke coating die u op vrijwel iedere ondergrond kunt aanbrengen en die u zelfs kunt voorzien van een antisliplaag voor extra veiligheid, dan adviseren wij u een 2 componenten primer ultimizer en 2 lagen EP Vloercoating HQ voor de garagevloer te bestellen. Bij Epoxywinkel.nl kunt u terecht voor EP Vloercoating HQ. Deze coating kunt u binnen aanbrengen op beton-, zand-, cement en anhydrietvloeren, maar ook op asfalt- en betonvloeren, hout en metaal. Bij het aanbrengen op metaal is het wel belangrijk dat u het metaal eerst behandelt met een roestwerende metaalprimer.

Coating voor de garagevloer en voor andere vloeren

U kunt de garagecoatings ook gebruiken voor het coaten van een werkplaatsvloer of de vloer in een opslagloods. En er zijn nog veel meer toepssingen voor de garagecoating. Ook in magazijnen, fabriekshallen en andere industriële of bedrijfsomgevingen zijn garagecoatings namelijk op hun plaats. Wilt u weten of coating voor de garagevloer ook in uw situatie toepasbaar is, of wilt u advies over het kiezen van de juiste coating voor uw garagevloer, neem dan even contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezig met laden...