Epoxy Pigment Zwart

Makkelijk in gebruik Om toe te voegen aan epoxy giethars Mooie diepzwarte kleur 100 of 250 gram

Op voorraad

Verwachte levertijd 1-3 werkdag(en)
check Makkelijk in gebruik
check Om toe te voegen aan epoxy giethars
check Mooie diepzwarte kleur
check 100 of 250 gram
Artikel nr. EPW_PIGMENTZWART

Omschrijving / Epoxy Pigment Zwart

Verrijk jouw epoxyhars met ons zwarte epoxy giethars pigment

Wil je een diepere, meer intense uitstraling voor jouw creatieve projecten? Ontdek dan ons Zwarte Epoxy Giethars Pigment! Speciaal ontworpen om een rijke zwarte kleur toe te voegen aan jouw epoxy giethars creaties. Ons pigment biedt een scala aan mogelijkheden voor kunstenaars, hobbyisten en enthousiaste doe-het-zelvers.

Eenvoudig te mengen voor consistente resultaten

Het mixen van kleuren kan soms een uitdaging zijn, maar met ons Zwarte Epoxy Giethars Pigment wordt dit een moeiteloos proces. Dankzij de zorgvuldig samengestelde formule mengt het pigment gemakkelijk met epoxyhars, waardoor u keer op keer consistentie en uniformiteit in kleur kunt bereiken.

Zwart epoxy giethars pigment ideaal voor opvullen van knoesten

Niet alleen geschikt voor het kleuren van kunstwerken, ons Zwarte Epoxy Giethars Pigment biedt ook uitkomst voor het vullen van knoesten en scheuren in houten oppervlakken. Door het pigment toe te voegen aan de hars, kunt u niet alleen de structuur van het hout versterken, maar ook een uniek visueel element toevoegen aan uw projecten.

Langdurige Kwaliteit en Veilig in Gebruik

Met ons Zwarte Epoxy Giethars Pigment geniet je van langdurige kleurintensiteit zonder angst voor vervaging. Bovendien is het pigment veilig, zodat je met vertrouwen aan jouw projecten kunt werken, wetende dat je jouw creativiteit kunt uiten zonder compromissen te sluiten op veiligheid.

Hoeveel zwart epoxy giethars pigment voeg ik toe?

De verbruikershoeveelheid is maximaal 10% van het gewicht van de epoxy giethars. Handig is om een kleine hoeveelheid aan te mengen en per procent richting 10% te gaan om zo de gewenste kleur te bereiken.

Bijvoorbeeld 50 gr giethars en 10% van 50gr = 5 gr ral-pigment klaarzetten. Meng per stap 0,5 gr in de 50 gram giethars. Als de kleur het gewenste eindresultaat heeft bereikt na 4x 0,5 gr is dus 4% ral-pigment toevoeging jouw formule. 

Meer informatie

Artikel nr.EPW_PIGMENTZWART
MerkEpoxywinkel
Bezig met laden...