Wilsor Epoxy Tix pasta lijmplamuur set 1.5kg

Goede hechting en vrijwel geen krimp Voor het verlijmen van verschillende ondergronden Goed bestand tegen vele chemische stoffen

Op voorraad

Verwachte levertijd 1-2 werkdag(en)
check Goede hechting en vrijwel geen krimp
check Voor het verlijmen van verschillende ondergronden
check Goed bestand tegen vele chemische stoffen

Zakelijke klant? Wij bieden korting bij een grote afname. Lees hier meer of vraag direct een offerte aan

Artikel nr. WIL_2208
Kleur N / A
minus plus

Omschrijving / Wilsor Epoxy Tix pasta lijmplamuur set 1.5kg

Epoxy tix pasta is ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende ondergronden. De pasta is epoxy gebaseerd wat zich uit in goede hechting en vrijwel geen krimp. Door zijn tixotrope (hoge viscositeit) werking kan de pasta dik aangebracht worden zonder dat deze naar beneden zakt. De pasta is bestand tegen langdurig in werking van water en vele andere chemische stoffen.

Toepassing

De pasta zou toegepast kunnen worden voor bijvoorbeeld het verlijmen van teak hout op een jacht. Verlijmen van een boegschroef koker aan een scheepsromp. Vervaardigen van fillet verbindingen tussen verschillende voorwerpen. De epoxy tix pasta hecht goed aan:

  • Staal
  • aluminium
  • steen
  • beton
  • hout
  • polyester
  • epoxy

Gebruiksaanwijzing

Zorg voor een vetvrije en opgeschuurde ondergrond. Verwijder los zittende vuil zoals roest, verf of rot-hout. Meng de hars (component A) en de harder (component B) in de gewichtsverhouding 2 op 1 op een mengboord. Meng beide componenten goed door elkaar, zorg ervoor dat de gehele pasta een egale kleur verkrijgt. Bij kamer temperatuur is de verwerkingstijd 27min. De verwerkingstijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de hoeveelheid die aangemaakt wordt. Hoge omgevingstemperatuur en of grote hoeveelheden zorgt voor een kortere verwerkingstijd.

Meer informatie

Artikel nr.WIL_2208
KleurN / A
MerkWilsor

Product bijlagen

loader
Bezig met laden...