FLOW RESIN Epoxy Belijningsverf

Hogere kleursterkte, dekkend met 1-laag Langere verwerkingstijd Ideaal voor aanbrengen veiligheid- efficiency- of aantrekkelijke belijning Wordt op jouw gewenste kleur geleverd, dus pigment inmengen niet nodig

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-3 werkdag(en)
check Hogere kleursterkte, dekkend met 1-laag
check Langere verwerkingstijd
check Ideaal voor aanbrengen veiligheid- efficiency- of aantrekkelijke belijning
check Wordt op jouw gewenste kleur geleverd, dus pigment inmengen niet nodig
Artikel nr. FLR_LINESCONFIG
minus plus

Omschrijving / FLOW RESIN Epoxy Belijningsverf

De twee-componenten Flow Resin Epoxy Belijningsverf is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van belijning op vloercoating. Hiermee kan een veilige en/of mooiere omgeving worden gecreëerd voor medewerkers of klanten. Kies voor smalle lijnen een kleinere verpakking van 2,5kg gezien deze relatief veel tijd kosten om aan te brengen en de verwerkingstijd hierbij in het geding komt. Bij bredere lijnen(15cm+) kan de 5kg, of de 10kg(40cm+) gekozen worden om zo enerzijds kosten te besparen en anderzijds het werk efficiënter te maken. Indien gewenst kan het product voor een deel gebruikt worden. Weeg de componenten dan zorgvuldig af.

Lees ook zeker het Productinformatieblad en gebruiksaanwijzing voor handige tips en hoe je eenvoudig een vloercoating aanbrengt

Toepassing

 • Belijning voor showrooms inrichting
 • Belijning voor magazijnen
 • Veiligheidsbelijning in industriële omgevingen
 • Belijning in parkeergarages
 • Aanbrengen cijfers, nummers of wegbewijzering op coating

(Technische) Eigenschappen

 • Glanzend uiterlijk
 • Naadloos en vloeistofdicht
 • Eenvoudige applicatie
 • Goede slijtvastheid
 • Oplosmiddelvrij
 • Goed te reinigen
 • Zeer goede dekking
 • Hoge chemische resistentie
 • Goede mechanische belastbaarheid na uitharding

Verbruik

Het verbruik is doorgaans 400gr/m2. Bij een lijnbreedte van 5cm kan je met 1kg 50 strekkende meter belijnen. Bij een lijnbreedte van 25cm kan je met 1kg 10 strekkende meter voorzien.

Belijning op een PU Gietvloer?

Belijning op een PU gietvloer voor bijvoorbeeld in een showroom dient te worden gemaakt met Flow Resin PU Gekleurde Toplak. Simpele reden is dat polyurethaan meer elastisch is dan epoxy. Als je epoxy belijning op een polyurethaan product aanbrengt zal het scheuren. Daarom dient elastisch op elastisch. Dus een PU Toplak op een PU Gietvloer.

Gereedschap

Het gereedschap dat je nodig hebt voor het aanbrengen van Flow Resin Epoxy Belijningsverf is een kwast, nylon roller met beugel (en telescoopsteel voor het staand aanbrengen), handschoenen, mengstaaf, mengemmer en veiligheidsbril. Een verftray met inliners en stucloper om de rets van vloer te beschermen tegen morsen. Verder uiteraard afplaktape en optioneel sjablonen voor het aanbrengen van letters/cijfers.

Belijning en vloercoating mat afwerken en/of antislip

De vloercoating en belijning zijn beide glanzend. Indien je een mat eindresultaat wenst is de vloer (met belijning) af te lakken met de matte Flow Resin PU Transparante Toplak. Indien je voor brede lijnen kiest die ook veilig antislip dienen te zijn dient Antislip voor Epoxy toegevoegd te worden aan de belijningsverf.

Tips en instructies

Voor (technische) tips, stap-voor-stap verwerkingsinstructies en alle overige essentiële productinformatie over Flow Resin Epoxy Belijningsverf wordt aangeraden het Productinformatieblad en gebruiksaanwijzing goed te lezen.

Meer informatie

Artikel nr.FLR_LINESCONFIG
Type materiaalEpoxid
Aantal componenten2 componenten (A+B)
VerwerkingstijdCirca 40min. (bij 20℃)
MerkFlow Resin
ToepassingWoningen, Winkelruimtes, Kantoren, Horeca, Showrooms, Garages, Magazijnen, Galerijen (binnen), Werkplaatsen, Productieruimtes, Kantines, Scholen, Laboratoria, Technische ruimtes, Musea, Ziekenhuizen, Agrarische sector, Bedrijfskeuken, Balkon, Parkeergarages
EigenschappenStoot- en slijtvast, Vloeistofdicht, Goed te reinigen, Naadloos
UitstralingGlanzend, (RAL-)kleur keuze

Product bijlagen

loader
Bezig met laden...