FLOW RESIN Garage Vloercoating pakket

Kant-en-klaar garage pakket 3-laags systeem met antislip Op RAL-kleur bestelbaar

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-3 werkdag(en)
check Kant-en-klaar garage pakket
check 3-laags systeem met antislip
check Op RAL-kleur bestelbaar
Artikel nr. FLR_GARAGECONFIG
minus plus

Omschrijving / FLOW RESIN Garage Vloercoating pakket

Lees ook zeker het Productinformatieblad en gebruiksaanwijzing voor handige tips en hoe je eenvoudig een vloercoating aanbrengt

Toepassing

Dit garage vloercoating antislip pakket kan toegepast worden als gekleurde eindafwerking voor ruimtes met licht tot middelzware belasting*:

 • Garage
 • Bijkeuken
 • Werkplaatsen
 • Technische ruimtes, waarbij elektrisch geleidend geen vereiste is

*gebruik voor middelzwaar tot zwaarbelaste (met machines/voertuigen/zwaar materiaal) ruimtes de Flow Resin EP Gietvloer Industrie

Inhoud pakket

 • 1e laag: Flow Resin Epoxy primer voor Dichte ondergronden
 • 2e laag: Flow Resin Epoxy Vloercoating PRO
 • 3e laag: Flow Resin Epoxy Vloercoating Anti-Slip

(Technische) Eigenschappen

 • Glanzend uiterlijk (matte afwerking mogelijk door extra laag met Flow Resin PU Transparante Toplak)
 • Naadloos en vloeistofdicht

 • Eenvoudige applicatie

 • Slijtvastheid te vermeerderen door antislip korrel

 • Goede slijtvastheid

 • Oplosmiddelvrij

 • Goed te reinigen

 • Goede dekking
 • Goede mechanische belastbaarheid na uitharding
 • Uv-bestendig te maken met Flow Resin PU Gekleurde Toplak

Belastbaarheid vloercoating verhogen of zware antislip

In ruimtes waar bijvoorbeeld met zware gereedschappen wordt gewerkt die zo nu en dan de vloer onder stress zetten wanneer ze per ongeluk uit je handen slippen is het verstandig hiervoor de puntbelasting van de vloer te verhogen. Dit kan doormiddel van het inzanden met Flow Resin Heavy Duty van de primer, deze opschuren, stofvrij maken en daarna aanbrengen van vloercoating. Als gevolg heeft de vloercoating nog meer ‘grip’ op de primer waardoor deze belastbaarder is. Hiermee wordt de vloercoating ook aanzienlijk antislip. Een minder groffe antislip wordt hieronder beschreven.

Waarom meerdere lagen vloercoating over elkaar heen? Langer bestand tegen slijtage

Een vloercoating is een gekleurde slijtlaag. Door gebruik zal de coating natuurlijk altijd slijten. Bij intensief gebruikte vloeren zoals looppaden in magazijnen is het verstandig de ‘slijtlaag’ dikker te maken zodat de vloer aanzienlijk veel langer mooi zal blijven. Hiervoor kunnen er meerdere lagen over elkaar heen worden aangebracht zodat de vloer aanzienlijk langer megaat. Epoxy vloercoating in 1 dikke laag aanbrengen kan niet vanwege het B-component (de harder). Als je in 1x een dikke vloer wilt leggen die naast intensief, ook zwaar belast kan worden, dien je de Flow Resin EP Gietvloer Industrie Industrie te kiezen.

Vloercoating van een veilige antislip laag voorzien

Indien je deze Vloercoating in de garage wenst aan te brengen waar geen auto’s staan geparkeerd kan dit gewoon. Wanneer er wel regelmatig auto’s staan is het verstandig voor anti-slip te kiezen zodat de autobanden aanzienlijk minder contact met de coating zullen maken en de ‘weekmakers’ van autobanden buitenspel worden gezet.

Speciaal effect – belijning en/of kleurvlokken

Om een magazijnvloer, parkeergarage en commerciële garage optimaal en veilig te benutten is Flow Resin Epoxy Belijningsverf aanbrengen op de vloercoating een echte must-have. In een particulier garage of commerciële showroom kan het toevoegen van kleurvlokken een extra wauw-effect creëren. Meer over de opties vind je in het Productinformatieblad.

Instructies, leuke tips en handige handleiding

Voor (technische) tips, stap-voor-stap verwerkingsinstructies en alle overige essentiële productinformatie over Flow Resin Epoxy Vloercoating PRO wordt aangeraden het Productinformatieblad en gebruiksaanwijzing goed te lezen.

De Flow Resin Advies & Handleiding voor Epoxy Vloercoating wordt aangeraden voor het complete systeemadvies voor een prachtig resultaat, zeker de moeite waard deze even door te nemen.

Meer informatie

Artikel nr.FLR_GARAGECONFIG
MerkFlow Resin
ToepassingShowrooms, Garages, Magazijnen, Galerijen (binnen), Werkplaatsen
EigenschappenAntislip, Stoot- en slijtvast, Vloeistofdicht, Goed te reinigen, Naadloos

Product bijlagen

loader
Bezig met laden...