Linoleum vloeren verven


Linoleum vloeren zijn dankzij hun onderhoudsgemak en hygiëne, hun duurzaamheid en de vele decoratieve mogelijkheden nog steeds erg populaire vloeren voor toepassing in sportzalen, bedrijfspanden en ziekenhuizen. En ook in woningen komen we nog veel linoleumvloeren tegen. Linoleum vloeren lijken in eerste instantie op zeil, maar experts gebruiken het woord zeil alleen voor vinyl. Linoleum bestaat uit natuurlijke ingrediënten, het wordt gemaakt van een mengsel van onder meer lijnzaadolie, hars en kurk.

 

Fris je linoleum vloer op met een vloercoating


Linoleum vloeren gaan jaren mee, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je ze ook al die jaren mooi blijft vinden. Of dat ze ongevoelig zijn voor krassen en slijtage. Gelukkig lenen linoleum vloeren zich uitstekend voor het aanbrengen van een vloercoating. Wilt je jouw oude linoleumvloer dus een tweede leven geven, of hem nog beter beschermen tegen invloeden van buitenaf, dan kun je dat eenvoudig doen door de vloer te verven.


Bekijk aanbod vloercoating


Bij Epoxywinkel.nl kun je vloercoatings in allerlei kleuren bestellen, waarmee je de linoleum vloer in een dag een compleet nieuwe uitstraling kunt geven. En dat zonder dat de bestaande vloer eruit hoeft. Natuurlijk is het ook bij linoleum vloeren belangrijk dat de vloercoating die je aanbrengt rustig de tijd krijgt om te drogen. De vloercoatings die je bij Epoxywinkel kunt bestellen zijn, bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid, na 7 dagen weer volledig belastbaar.

loader
Bezig met laden...