Mapei Eco Prim grip plus

Hechtverbeterende primer met lage emissie Verbetert hechting pleisterwerk Oplossmiddelvrij

Op voorraad

Verwachte levertijd 1-2 werkdag(en)
check Hechtverbeterende primer met lage emissie
check Verbetert hechting pleisterwerk
check Oplossmiddelvrij
Artikel nr. MAP_ECOPRIMGRCONFIG
minus plus

Omschrijving / Mapei Eco Prim grip plus

Toepassing

Universele, gebruiksklare primer voor vloeren en wanden binnens- en buitenshuis. Eco Prim Grip kan worden gebruikt om de hechting van nagenoeg alle soorten pleisterwerk op basis van cement, gips en kalk te verbeteren op ondergronden van beton, baksteen, blokken van verdicht beton, lichtgewicht blokken en gips. Eco Prim Grip is ook geschikt voor het verbeteren van de hechting van lijmen voor keramiek, egalisatie- en uitvlaklagen op niet-zuigende ondergronden, zoals keramische, terrazzo en natuursteen vloeren.

Voorbeelden van toepassingen:

  • Aanbrengen van pleisterwerk op ondergronden van beton, metselwerk etc.
  • Aanbrengen van egalisatie- en uitvlaklagen op bestaande vloeren van keramiek, terrazzo en natuursteen.
  • Aanbrengen van keramische en natuursteen vloeren op bestaande keramische vloeren.

Technische eigenschappen

Eco Prim Grip is een oplosmiddelvrije primer samengesteld uit synthetishe hars in waterige dispersie en geselecteerde inerte stoffen, met een uitstekende hechtkracht, weerstand tegen water en veroudering. Het creëert een ruw hechtvlak, ideaal voor pleisters, egalisatie- en uitvlaklagen; het garandeert een uitstekende hechting op gladde of slecht zuigende oppervlakken en het reduceert en verdeelt gelijkmatig de wateropname van zuigende ondergronden. Na droging staat het product garant voor een sterke hechting van cementgebonden pleisterwerk of verschillende ondergronden: beton, cellenbetonblokken, baksteen, steen, gipsplaten, hout, keramiek, metaal, pleisterwerk, gips etc. Eco Prim Grip is een gebruiksklare grijze latex die gemakkelijk aan te brengen is met een roller of kwast. Eco Prim Grip is niet ontvlambaar en heeft een extreem lage emissie van vluchtige organische stoffen (VOS). Daardoor is dit product absoluut onschadelijk voor degenen die ermee werken en voor de eindgebruikers van de ruimtes waarin het wordt toegepast. Bovendien kan het product zonder speciale voorzorgsmaatregelen worden bewaard.

Aanbrengen

Eco Prim Grip kan op de ondergrond worden aangebracht met een roller of kwast. Zodra Eco Prim Grip droog is, kan de pleister- of egalisatielaag worden aangebracht. De minimale wachttijd is 15 tot 60 minuten, afhankelijk van de omgevingsomstandigheden en de zuiging van de ondergrond. Het is mogelijk om lange tijd na het aanbrengen van de eerste laag, een tweede laag Eco Prim Grip aan te brengen.

Verbruik

Het verbruik varieert van 0,20 tot 0,30 kg/m2, afhankelijk van de zuiging van de ondergrond.

Meer informatie

Artikel nr.MAP_ECOPRIMGRCONFIG
MerkMapei

Product bijlagen

Anderen kochten ook

loader
Bezig met laden...