Mapei Plastimul 1k Super Plus

Waterdichting van funderingen en draagmuren Oplosmiddelvrij Waterdichte elastische bedekking

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-3 werkdag(en)
check Waterdichting van funderingen en draagmuren
check Oplosmiddelvrij
check Waterdichte elastische bedekking
Artikel nr. MAP_277408

Omschrijving / Mapei Plastimul 1k Super Plus

TOEPASSING

  • Waterdicht maken van funderingen.
  • Waterdicht maken van draagmuren.

Voorbeelden van toepassingen

  • Het koud waterdicht impregneren van metselwerk, of stortbeton op volle grond.
  • Het waterdicht maken van vlakke of gebogen oppervlakken van ondergrondse structuren, zoals tunnels en ondergrondse gangen.
  • Het waterdicht maken van horizontale betonnen oppervlakken onder dekvloeren voorzien van een PE scheidingslaag (in deze gevallen adviseren wij om Mapelastic aan te brengen op de dekvloer alvorens de vloerafwerking aan te brengen om de dekvloer te beschermen).

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Plastimul is een oplosmiddelvrije pasta, die bestaat uit speciale, in water geëmulgeerde bitumen en speciale vulmiddelen met een fijne korrelgrootte, samengesteld volgens een in de MAPEI-onderzoekslaboratoria ontwikkelde formule. Plastimul heeft een thixotrope viscositeit, waardoor het gemakkelijk toegepast kan worden voor het waterdicht maken van vlakke en hellende oppervlakken. Na volledige droging vormt Plastimul een waterdichte plastische bekleding, die na langdurige onderdompeling in water niet opnieuw emulgeert, ook als dit water een lichte inwerking vertoont van zuren en basen, en die bestand is tegen de agressieve inwerking van stoffen in de bodem. Plastimul voldoet aan de eisen gesteld aan dikke polymeer gemodificeerde bitumen coatings, in overeenstemming met EN 15814.

VERBRUIK

Ongeveer 0,5 kg/m2 per mm verdund product, wanneer gebruikt als primer. Ongeveer 1,7 kg/m2 per mm naadloze droge laagdikte op een vlakke ondergrond. Op oneffen ondergronden is het verbruik hoger. Let op, om de prestatieniveaus te bereiken overeenkomstig de norm EN 15814 (zie presatie eindresultaten in de tabel Technische Gegevens), moeten tenminste twee lagen van het product worden aangebracht zoals aangegeven in de Norm.

Meer informatie

Artikel nr.MAP_277408
EAN8022452047374
MerkMapei

Product bijlagen

Bezig met laden...