Mapei Silancolor Primer Plus

Bestand tegen de groei van schimmels en algen Voor binnen- en buitenoppervlakken Toepasbaar op absorberende ondergronden en bevordert een goede hechting

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-3 werkdag(en)
check Bestand tegen de groei van schimmels en algen
check Voor binnen- en buitenoppervlakken
check Toepasbaar op absorberende ondergronden en bevordert een goede hechting
Artikel nr. MAP_7J099502

Omschrijving / Mapei Silancolor Primer Plus

TOEPASSING

Silancolor Primer Plus is een primer op silaan- en siloxaanbasis in wateremulsie die wordt gebruikt voor zuigende ondergronden om deze geschikt te maken voor het schilderen met afwerkproducten uit het Silancolor Plus assortiment. Bovendien is Silancolor Primer Plus bestand tegen de groei van schimmels en algen.

Silancolor Primer Plus vormt de basis van het Silancolor Plus systeem voor het beschermen van muren.

Silancolor Primer Plus beschermt volledig vanaf het begin van de verfcyclus en helpt om de oorzaken van schade aan muren, veroorzaakt door de groei en verspreiding van algen en schimmels, te elimineren.

Voorbeelden van toepassingen

Basisvoorbereiding, vóór het schilderwerk, van gevels die door algen en schimmels beschadigd zijn, of voor oppervlakken waar afzetting van dit soort micro- organismen moet worden voorkomen.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN

Silancolor Primer Plus vormt samen met de gekleurde afwerkproducten uit het Silancolor Plus assortiment een verfsysteem voor binnen- en buitenoppervlakken. Het garandeert een brede bescherming tegen de inwerking van chemische stoffen, UV-stralen en vocht, met behoud van de ademende eigenschappen van de ondergrond en de vorming van een waterafstotende laag. Het biedt tevens bescherming tegen micro- organismen die de muren van gebouwen beschadigen en vernielen.

Silancolor Primer Plus is een primer op silaan en siloxaanbasis in waterige dispersie die zeer goed indringt.

Silancolor Primer Plus wordt gebruikt op absorberende ondergronden en bevordert een goede hechting.

Silancolor Primer Plus is reukloos en bevat geen oplosmiddelen, waardoor het geschikt is voor toepassingen in gesloten of slecht geventileerde ruimten. Silancolor Primer Plus bevat een anti schimmel- en algenmiddel.

VERBRUIK

Het verbruik is sterk afhankelijk van de zuiging van de ondergrond. Onder normale omstandigheden is het verbruik doorgaans 0,10 tot 0,30 kg/m2.

Meer informatie

Artikel nr.MAP_7J099502
MerkMapei

Product bijlagen

Anderen kochten ook

Bezig met laden...