Volg een Masterclass met Noëlla

 

Om jou op weg te helpen bij je eerste ervaring met epoxy giethars, zijn we een samenwerking aangegaan met kunstenares Noëlla Straakenbroek. Noëlla is vertrouwd met epoxy en heeft tot nu al talloze prachtige kunstwerken gemaakt met onze producten. Om deze reden hebben we 2 epoxy-pigment-pakketten samengesteld waarmee jij een eigen oceaan- of aarde-kunstwerk kunt maken. Voor een zo compleet mogelijke uitleg bieden we je een Masterclass-video en blog aan. Print de blog uit, haal de nodige materialen in huis en zet de Masterclass aan. Vervolgens ga je ‘live’ met Noëlla aan de slag om jouw eerste kunstwerk te maken!

 

 

De blog

 

In de blog vind je een lijst met wat je allemaal nodig hebt om samen met Noëlla het epoxy kunstwerk te maken. Het handigst is om de blog uit te printen, zodat je de nodige voorbereidingen kunt treffen voordat je aan de slag gaat met de Masterclass. In de blog staan links naar de producten die wij in onze shop aanbieden. Zoals je ziet kan je kiezen uit een oceaan- of aarde-kunstwerk. Noëlla maakt in de Masterclass de oceaanvariant. Wil je de aardevariant maken? Geen probleem, want dan werk je ook van donker naar lichte tinten!

 

 

De Masterclass

 

Deze hebben we voor jou online gezet op ons YouTube-kanaal. We adviseren je om de video op je tablet, laptop of tv aan te zetten zodra je gaat starten. Zorg dat je goed zicht hebt op het beeld, want dit werkt het fijnst. Je hoeft de Masterclass niet te pauzeren, want je werkt op hetzelfde tempo als Noëlla aan je kunstwerk. De Masterclass duurt dan ook 41 minuten. Hierdoor kan je ‘live’ Noëlla’s begeleiding volgen.

 

 

 

Social media

 

Heb je de smaak te pakken? Doe inspiratie op via het Instagram-account van Noëlla. Hier vind je al haar prachtige werken terug. Als het goed is heb je nu een beetje de handigheid in het werken met epoxy te pakken. Durf jij het aan om een volgende epoxy project aan te gaan? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw resultaat. Tag ons in jouw posts met: #epoxywinkel.

 

Heb je nog vragen?

 

Voor inhoudelijke vragen over de verwerking van epoxy giethars kan je contact opnemen met Swen via 0900 – 11 11 567. Of stuur ons een mailtje naar info@epoxywinkel.nl.loader
Bezig met laden...