Pajarito Beryllium Plamuurmes

Berylliumblad  Vonkvrij Houten handvat met koperen klinknagel Corrosiebestendig en zeer breukvast

Op voorraad

Verwachte levertijd 1-3 werkdag(en)
check Berylliumblad 
check Vonkvrij
check Houten handvat met koperen klinknagel
check Corrosiebestendig en zeer breukvast
Artikel nr. PAJ_0128CONF

Omschrijving / Pajarito Beryllium Plamuurmes

Berylliumspachtel Performance Line

Met het Pajarito Beryllium Plamuurmes uit de Performance Line ervaart u vakmanschap op een nieuw niveau. Dit geavanceerde gereedschap is speciaal ontwikkeld voor professionele toepassingen en biedt ongeëvenaarde precisie en duurzaamheid.

Ondergrond bewerken

Het Pajarito Beryllium Plamuurmes is ideaal voor het bewerken van verschillende ondergronden. Of het nu hout, metaal of kunststof is, deze plamuurmes levert uitstekende resultaten en maakt moeiteloos en nauwkeurig voorbereidend werk mogelijk. Bovendien zorgt het Beryllium-blad voor vonkvrij werken, wat de veiligheid op de werkplek waarborgt.

Productvoordelen / Eigenschappen

Het Pajarito Beryllium Plamuurmes biedt verschillende productvoordelen en eigenschappen die de werkzaamheden efficiënter maken en tegelijkertijd een uitstekende kwaliteit waarborgen. Het edele houten handvat is voorzien van twee messingnieten, wat zorgt voor een robuuste en duurzame constructie. Het blad is speciaal gehard, buigzaam geslepen en gepolijst, waardoor nauwkeurig werken en een lange levensduur mogelijk zijn. De halve platterl-vorm zorgt voor optimale hanteerbaarheid en vergemakkelijkt de nauwkeurige toepassing op moeilijk bereikbare plaatsen. Bovendien is het Pajarito Beryllium Plamuurmes bestand tegen corrosie en bijzonder breukvast, wat een langetermijninvestering betekent in betrouwbaar en duurzaam gereedschap.

Made in Germany - Gemaakt door Pajarito

Met trots vervaardigd in Duitsland door Pajarito, een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige bouwmaterialen. Elk aspect van de productie is zorgvuldig gecontroleerd om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit, waardoor u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en prestaties van de Pajarito gereedschappen.

Meer informatie

Artikel nr.PAJ_0128CONF
MerkPajarito
Bezig met laden...