RAL Kleurenwaaier K7

213 RAL CLASSIC kleuren Voorkom kleur keuzestress met de RAL kleurenkaart  Ontvang een kortingscode voor uw vloerpakket Kleurenwaaier

Op voorraad

Verwachte levertijd 1 werkdag(en)
check 213 RAL CLASSIC kleuren
check Voorkom kleur keuzestress met de RAL kleurenkaart 
check Ontvang een kortingscode voor uw vloerpakket
check Kleurenwaaier

Zakelijke klant? Wij bieden korting bij een grote afname van RAL kleurenkaarten. Lees hier meer of vraag direct een offerte aan

Artikel nr. EPW_RALWAAIERK7
minus plus

Omschrijving / RAL Kleurenwaaier K7

RAL kleurenkaart

Twijfel je over de vloerkleur? Dan biedt een RAL kleurenkaart uitkomst. RAL is een kleurensysteem dat exact de kleuren definieert voor bijvoorbeeld gietvloeren en epoxy giethars. Zo ben je verzekerd van dezelfde kleurstelling wanneer je materialen bestelt. Om de juiste RAL-kleur te selecteren is een fysieke kleurstaal altijd de beste optie.

Computerschermen zijn niet in staat om consistent dezelfde kleur te tonen, nog los van de persoonlijke instellingen in contrast en helderheid die elke individuele gebruiker toepast. Kleurstalen die geprint zijn volgens de hoge standaarden van RAL helpen je te kiezen voor gestandaardiseerde kleuren voor je interieur.

 

Kleurechtheid

Met de klassieke RAL kleurenwaaier K7 heb je alle 213 RAL CLASSIC kleuren altijd bij de hand. Zo kun je zien hoe een kleur er in het echt uitziet en voorkom je dat je een verkeerde keus maakt. Elke pagina bevat vijf kleuren die de vloerkleur zo kleurecht mogelijk weergeven Geen overbodige luxe, want op een beeldscherm komt een kleur zelden zo over als hij daadwerkelijk is. Ook wanneer je in de showroom een foto maakt met je telefoon zal je niet goed kunnen bepalen hoe dit er straks in huis uitziet. Je hebt dan namelijk ook nog te maken met lichtinval en de structuur van het materiaal. Aan de hand van de RAL kleurenkaart kan je in je hele woning kijken hoe de kleur overkomt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Altijd de juiste kleur

Door gebruik te maken van de RAL kleurenkaart kun je samenhang creëren in het design van je interieur. Wil je de kleur van de vloer terug laten komen in de kozijnen of een wand verven in dezelfde kleur? Dan geef je eenvoudig de gekozen RAL kleur door aan de leverancier of je laat verf mengen bij de bouwmarkt aan de hand van de kleurenwaaier.

Ook wordt er bij de oriëntatie op een nieuwe inrichting vaak gebruik gemaakt van moodboards, waar de stalen in verschillende kleurencombinaties worden aangegeven met hun RAL code. Om de mix van kleuren te kunnen toepassen in de eigen woning is vervolgens veel minder ingewikkeld dan op zoek te gaan naar net die ene kleur poederroze die zo mooi matcht met je donkerblauwe vloer.

 

Gratis RAL kleurenwaaier K7

Een RAL kleurkaart is altijd een goede investering wanneer je de kleur van je vloer aan het kiezen bent. Niet alleen maak je het jezelf makkelijk om verschillende kleuren naast elkaar te leggen, maar ook is het keuzeproces praktischer in te richten. Moet je bijvoorbeeld samen een keuze maken over de kleur van de coating? Maak dan allebei afzonderlijk een top 5 van favoriete kleuren en ga daarna in overleg om tot een gezamenlijke top 3 te komen. Van daaruit is het al veel makkelijker tot een besluit te komen dan online eindeloos andere woningen te bekijken!

Heb je de RAL kleurenwaaier K7 besteld voor het bepalen van je vloerkleur en schaf je daarna een vloerpakket bij ons aan? Dan kun je de speciale kortingscode gebruiken die je ontvangt bij jouw kleurenwaaier. Het bedrag wordt verrekend met de kosten van het pakket. Zo is jouw RAL kleurenwaaier K7 dus helemaal gratis!

Meer informatie

Artikel nr.EPW_RALWAAIERK7
EAN8711429101729
MerkEpoxywinkel
loader
Bezig met laden...