Schlüter-JOLLY Hoekprofielen

Verkijgbaar in 9 populaire kleuren Dikte profiel 11mm Lengte 2,5 of 3 meter Geschikt voor het beëindigen van tegel of stucwerk Let op! Verzending met lengte collo tarief van toepassing

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-3 werkdag(en)
check Verkijgbaar in 9 populaire kleuren
check Dikte profiel 11mm
check Lengte 2,5 of 3 meter
check Geschikt voor het beëindigen van tegel of stucwerk
check Let op! Verzending met lengte collo tarief van toepassing
Artikel nr. CEV_JOLLYCONF
minus plus

Omschrijving / Schlüter-JOLLY Hoekprofielen

De perfecte afwerking nu in lengte 3 meter!

De Schüter-JOLLY is een hoogwaardig afsluitprofiel dat speciaal is ontworpen voor uitwendige hoeken in wandbetegeling. We zijn verheugd om te melden dat we dit profiel nu ook aanbieden in een lengte van 3 meter. Met deze langere lengte kunt u nog efficiënter werken en grotere wandoppervlakken met gemak afwerken.

Bescherming en Decoratie met Schlüter-SCHIENE

Het profiel biedt niet alleen een strakke hoekafwerking, maar ook uitstekende randbescherming. Onze profielen zijn verkrijgbaar in 9 verschillende populaire kleuren, zodat ze perfect kunnen worden afgestemd op uw tegels, voegen of decoratieve afwerking.

Een Vaste Voegafstand met de Voegrib

Dankzij de voegribben aan beide zijden van het profiel ontstaan er vaste voegruimtes tussen het profiel en de tegels. Dit zorgt voor een uniforme voegafstand en een nette uitstraling. Bovendien zorgt de insnijding aan de achterkant van het profiel voor een extra hechting met het voegmateriaal, wat bijdraagt aan een duurzame en stevige afwerking. Met behulp van de steekverbinding en de verkrijgbare hoekstukken kunt u nauwkeurige en decoratieve hoekafwerkingen realiseren die perfect passen bij uw ontwerp.

Of u nu op zoek bent naar een elegante afwerking voor een residentiële ruimte, een professionele uitstraling voor een commerciële omgeving of een stijlvolle afwerking voor een openbare locatie, de Schüter-JOLLY biedt de ideale oplossing. Onze profielen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage, stoten en andere belastingen, waardoor uw wandbetegeling er niet alleen fraai uitziet, maar ook langdurig beschermd blijft.

Kies voor Schlüter profielen

Kies voor de hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap van Schüter Profielen. Of u nu een ervaren professionele tegelzetter bent of enthousiast aan de slag gaat met uw eigen project, met de Schüter-JOLLY bereikt u moeiteloos een professioneel ogende afwerking voor uw wandbetegeling.

Wacht niet langer en ontdek de veelzijdigheid en functionaliteit van de Schüter-JOLLY in de nieuwe lengte van 3 meter. Bestel nu en geef uw wanden de perfecte afwerking die ze verdienen!

Eigenschappen

  • Lengte: 2,5 of 3 meter
  • Dikte: 11 mm
  • Afwerking: Grijs, Beige Grijs, Creme, Ivoor, Licht Antrachiet Donker Actraciet, Steengrijs Mat Wit, Mat Zwart

Meer informatie

Artikel nr.CEV_JOLLYCONF
MerkSchlüter
loader
Bezig met laden...