UZIN DK 290 Thermocoll / 5 kg

Warmte-activeerbare contactlijm voor het verlijmen van PVC en Polyolefine bedekking, met name zeer geschikt voor de in- en uitwendige hoeken.

Op voorraad

Verwachte levertijd 3-4 werkdag(en)
Warmte-activeerbare contactlijm voor het verlijmen van PVC en Polyolefine bedekking, met name zeer geschikt voor de in- en uitwendige hoeken.
Artikel nr. UZI_13023
Kleur N.v.t.
minus plus

Omschrijving / UZIN DK 290 Thermocoll / 5 kg

Omschrijving en toepassing:

Door warmte activeerbare dispersiekleefstof voor het installeren van (hol)plinten aan wand en vloer. Met name zeer geschikt voor de installatie van plinten en in het bijzonder het verlijmen van in- en uitwendige hoeken. Geschikt voor binnen toepassingen.

Belangrijkste toepassingsgebied:

  • Homogene en heterogene PVC-/Polyolefine-bedekkingen, voornamelijk (hol)plinten. Met name in projecten met hoge hygiëne eisen zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen of kinderdagverblijven.
  • Geschikt voor de meest gangbare ondergronden zoals gestucte wanden, gipskartonplaten, geschilderde of ongeschilderde wanden, hout, kunststof, gietvloeren, metaal etc.

Eigenschappen/productvoordelen:

Gebruiksklare, watergedragen dispersiekleefstof voor het enkelzijdig of dubbelzijdig verlijmen van plinten. Verliest geen kleefkracht na droging. Zeer hoge hechting door warmte activering. Legcorrecties zijn makkelijk door te voeren door het opnieuw verwarmen van de kleefstof.

Bestanddelen: Polymeerdispersie, conserveermiddelen, additieven en water.

  • Warmte activeerbaar
  • Langdurige kleefkracht
  • Lange inlegtijd
  • Oplosmiddelvrij
  • EMICODE EC 1 / Zeer emissiearm

Meer informatie

Artikel nr.UZI_13023
EAN4024709130239
KleurN.v.t.
MerkUZIN

Product bijlagen

loader
Bezig met laden...