Een nieuwe vloer

Het onderhoud van je nieuwe vloer


Gefeliciteerd met je nieuwe vloer! Met name de eerste weken geniet je het meest van de nieuwe look in je woonruimte en ontdek je welke kleurencombinaties en decoraties het best samengaan. Natuurlijk ben je zo zuinig mogelijk op je nieuwe vloer en wil je deze beschermen tegen krassen of stoten. Bij Epoxywinkel.nl bieden we daarom diverse producten aan die je hierbij helpen. Zo weet je zeker dat je zo lang mogelijk geniet van de nieuwe uitstraling van je vloer.  

Open de onderhoudsfolder

Maak je nieuwe vloer af met hoge kwaliteit plinten & kit
Bescherm je vloer met stoelviltjes
Houd vuil buiten de deur met onze droogloopmatten
Gebruik bij kluswerk onze stucloper
Laat je vloer stralen met onze reinigingsproducten
Sorteer op sort-descending

Producten 1-20 van 26

per pagina

Maak je vloer compleet

Je nieuwe vloer is pas echt af zodra de plinten zijn bevestigd, de naden zijn afgekit en de draden zijn weggewerkt. Om jouw nieuwe vloer compleet te maken bieden we daarom een uitgebreid assortiment aan plinten aan. Deze plinten hebben de volgende voordelen:

  • Ze zijn overschilderbaar in iedere gewenste kleur
  • Ze bevatten een kabelgoot om je draden netjes weg te werken
  • Ze zijn schokbestendig (handig met kleine kinderen in huis)
  • Ze zijn waterbestendig en buigen of zwellen dus niet op in aanraking met vocht
  • Ze zijn termietenresistent

Schaf het gewenste aantal meters aan en zaag de plinten op de gewenste maat. Voor het mooiste resultaat werk je de plinten af met kit.

Bescherm je vloer

Voor de bescherming tegen krassen van tafel- of stoelpoten bieden we viltjes aan van het merk Scratch No More. Dit merk maakt gebruik van duurzame materialen. De viltjes bieden jarenlang bescherming dankzij de stevige voetjes die je bevestigt aan de poten. De viltjes slijten of komen er niet vanaf, zoals bij viltstickers regelmatig gebeurd. Scratch No More biedt diverse maten aan. Voor meubelen met wieltjes hebben ze vervangende zwenkwielen van sterke, maar tegelijkertijd zachte materialen.

Hoe voorkom ik krassen?

Krassen ontstaan veelal doordat er vuil van buitenaf mee wordt genomen. Dit vuil bestaat uit kleine zanddeeltjes die door de wrijving onder je voeten voor krassen op je nieuwe vloer zorgen. Om dit te voorkomen kan je een goede schoonloopmat bij de voordeur leggen. De mat vangt het overgrote deel aan vuil voor je op, zodat je minder kans hebt op krassen. Het vuil zuig je vervolgens gemakkelijk met de stofzuiger weer uit je entreemat.

Komend kluswerk

Nadat je nieuwe vloer is aangebracht bestaat er een grote kans dat je nog wat kluswerk voor de boeg hebt. Natuurlijk wil je je nieuwe vloer absoluut niet beschadigen tijdens het klussen. We adviseren je daarom om gebruik te maken van een stucloper. Het voordeel van een stucloper is dat het zelfklevend is en dus niet blijft haken achter je voeten of trapladder, zoals bij plastic. Plastic scheurt snel en vouwt snel dubbel. Stucloper blijft netjes op zijn plaats, waardoor je verzekerd bent van een goede bescherming van je nieuwe vloer.

Laat je nieuwe vloer continue stralen

Door je vloer goed te onderhouden heb je er langer plezier van. Maak je vloer telkens weer als nieuw met de juiste schoonmaakproducten.

Het startpakket

Hierin vind je alles dat je nodig hebt voor jouw spiksplinternieuwe vloer.

  • ECO Cleaner: met dit product kun je dagelijks je vloer reinigen.
  • POWER Cleaner: gemaakt voor de periodieke, grote schoonmaak.
  • Vlekkenset: 3 verschillende soorten vlekkenreinigers en een microvezeldoekje.
  • Reinigingsinformatie
  • Een sample van Scratch No More.

Greenspeed

Op zoek naar de beste vloerenwisser? De artikelen van Greenspeed zijn geproduceerd van duurzame materialen en ecologische middelen. Met de vloerenwissers en de handscrubby’s weet je zeker dat je jouw vloer grondig reinigt, zonder deze te beschadigen. Heb je een hardnekkig stukje vuil? Gebruik de handscrubby dan in plaats van een schuurspons. Na het gebruik gooi je de artikelen in de wasmachine, om ze vervolgens weer als nieuw te kunnen gebruiken.

Sluit je als vloerenlegger aan bij Epoxywinkel.nl

Heb jij een eigen onderneming als professioneel vloerenlegger? Sluit je dan aan bij Epoxywinkel.nl. We werken samen met diverse vloerenleggers. We bieden hun klanten het juiste advies over de bescherming en onderhoud van hun nieuwe vloer. De vloerenleggers bieden onze service als extra nazorg aan bij hun klanten.

Wat wij jou bieden

Indien jouw onderneming voldoet aan de eisen, dan profiteer je als partner van de volgende voordelen:

  • Je ontvangt een eigen sub.domein shop
  • Deze shop mag je zelf inrichten met onze producten
  • Jouw klanten ontvangen een unieke kortingscode
  • Wij leveren een PDF met jouw logo over schoonmaakadvies
  • Je ontvangt een folder met jouw logo over onderhoudstips

Neem contact met ons op

loader
Bezig met laden...