Gewaagd: met betonverf uw vloer zwart verven

Zwart is niet de eerste kleur waar veel mensen aan denken voor een vloer. Dat komt vooral doordat zwart de donkerste kleur is die er is, en veel mensen denken dat een zwarte vloer de ruimte een sombere uitstraling zal geven. Niets is echter minder waar. Zwarte betonverf kan uw woonkamer juist chic en stijlvol maken, zeker als u voor de muren en meubels werkt met contrasterende (lichte of felle) kleuren en de vloer afwerkt met zijdeglanslak.

Zwarte betonverf op uw bedrijfsvloer

In een bedrijfspand kan een vloer met zwarte betonverf en een zijdeglans toplaag voor een rustige werkomgeving zorgen. Ook hier speelt de stijlvolle uitstraling een rol, bijvoorbeeld als u kiest voor een zwarte vloer in een kantoorruimte of wachtkamer. In garages, magazijnen en andere industriële ruimtes is zwarte betonverf bovendien handig om bepaalde vlekken minder zichtbaar te maken.

Zwarte betonverf op uw vloer aanbrengen

Zwarte betonverf op uw vloer aanbrengen is geen moeilijk karwei als u een beetje handige doe-het-zelver bent. De materialen bestelt u eenvoudig op Epoxywinkel.nl, en daarna is het een kwestie van de meegeleverde instructies nauwkeurig opvolgen. De voorbereiding is daarbij erg belangrijk: een schone, droge en vetvrije vloer zorgt voor de beste hechting. Omdat ook zwarte betonverf eventuele beschadigingen in het vloeroppervlak niet zal verhullen, kan het nodig zijn die eerst te repareren voordat u de zwarte verf aanbrengt.


Zwarte betonverf – of toch liever een andere kleur?

Vindt u het toch wel een erg grote stap, een compleet zwarte vloer? Dan kunt u bij Epoxywinkel.nl de zwarte betonverf ook combineren met een andere kleur betonverf. Of kies voor een niet-helemaal-zwarte variant, zoals antraciet of blauwzwart. Komt u er niet uit, of wilt u hulp bij het combineren van kleuren? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag bij uw keuze!

loader
Bezig met laden...