Waarom zijn er zo veel garage coating kleuren?

Er zijn vele garage coating kleuren verkrijgbaar. Net als alle andere vloerverven en vloercoatings kunt u de kleur van uw garage coating dus helemaal aan uw eigen wensen en voorkeuren aanpassen. Simpelweg door in de kleurenkaart te kijken en ons het RAL-nummer van uw keuze door te geven. Hebben we de gewenste kleur niet in het assortiment, dan bestaat zelfs de mogelijkheid om hem speciaal voor u te mengen.

Maar waarom zou u zich eigenlijk druk maken om de kleur van de garagevloer? En waarom bestaan er eigenlijk zo veel garage coating kleuren?

Garage coating kleuren en sfeer

Sfeer is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt bij een garage. Toch is sfeer ook in zo’n functionele ruimte erg belangrijk. Dat is een van de redenen dat er zo’n breed scala aan garage coating kleuren verkrijgbaar is. Lichte kleuren die de garage groter en lichter doen lijken, donkere kleuren om ervoor te zorgen dat vuil en beschadigingen minder snel zichtbaar zijn en om de garage een nette uitstraling te geven. En ook uitstraling is een vorm van sfeer.

Garage coating kleuren en contrast

Een andere reden waarom er zo veel garage coating kleuren zijn, is dat het in sommige garages nodig kan zijn de werkruimte in zones onder te verdelen. Of om belijning in een contrasterende kleur aan te brengen.

Kleurvlakken en belijning zijn eenvoudig te realiseren door te werken met twee of meer verschillende garage coating kleuren. Met behulp van een roller of kwast kunt u de garage coating eenvoudig zelf aanbrengen, en door gebruik te maken van sjablonen of afplaktape kunt u ook heel precies aangeven waar welke kleur moet komen.

Garage coating kleuren en bescherming

Natuurlijk bestaat er ook transparante garage coating. Deze kunt u over de kale vloer aanbrengen als u tevreden bent met de kleur die deze heeft. U kunt de transparante coating echter ook gebruiken om de garagevloer mooi af te werken en de gekleurde coatinglagen beter te beschermen tegen slijtage.

Hebt u vragen over de verkrijgbare garage coating kleuren, of wilt u weten welke garage coating kleuren bij uw garage passen, dan helpen onze medewerkers u graag verder. Neemt u dus gerust even telefonisch contact op om uw vragen en wensen te bespreken.

loader
Bezig met laden...