FLOW RESIN Epoxy Vloercoating Anti Slip

Kant-en-klare antislip Epoxy Vloercoating Direct aan te brengen, voorkom fouten met mengverhouding Veilige vloer voor jouw familie, collega’s of werknemers Wordt op jouw gewenste kleur geleverd, dus pigment inmengen niet nodig

Op voorraad

Verwachte levertijd 2-3 werkdag(en)
check Kant-en-klare antislip Epoxy Vloercoating
check Direct aan te brengen, voorkom fouten met mengverhouding
check Veilige vloer voor jouw familie, collega’s of werknemers
check Wordt op jouw gewenste kleur geleverd, dus pigment inmengen niet nodig
Artikel nr. FLR_FLOORCOATASCONFIG
minus plus

Omschrijving / FLOW RESIN Epoxy Vloercoating Anti Slip

De twee-componenten, oplosmiddelvrije Flow Resin Anti-Slip Vloercoating is een op kleur bestelbare vloercoating op basis van epoxyhars. Verkrijgbaar in maar liefst 30 populaire vloerkleuren. Geen gezeur, blijf lekker in je dagelijkse sleur want dit product is kant-en-klaar, een kind kan de was doen. Alleen even mengen en aanbrengen dus.

Lees ook zeker het Productinformatieblad en gebruiksaanwijzing voor handige tips en hoe je eenvoudig een vloercoating aanbrengt

Toepassing

De Flow Resin Vloercoating Antislip kan toegepast worden als gekleurde antislip eindafwerking van:

 • Magazijnen
 • Werkplaatsen
 • Productieruimtes
 • Technische ruimtes, waarbij elektrisch geleidend geen vereiste is
 • Garages
 • Parkeergarages
 • Showrooms
 • Kantoren

(Technische) Eigenschappen

 • Glanzend uiterlijk

 • Naadloos en vloeistofdicht

 • Eenvoudige applicatie

 • Goede slijtvastheid

 • Oplosmiddelvrij


 • Goede dekking


 • Goede mechanische belastbaarheid na uitharding

Verbruik

Het verbruik hangt af van de structuur van de ondergrond en de gekozen kleur. Ook kan de wijze van aanbrengen nog een rol spelen in het uiteindelijke verbruik. Bij een geheel vlakke ondergrond, een donkere kleur en het dun/efficiënt aanbrengen met een nylon roller zal het verbruik circa 300gr/m2 tot 350 gr/m2.

Ondergrondvoorbereiding

De vloer dient al voorzien te zijn van een Flow Resin Epoxy Primer alvorens de Flow Resin Anti-Slip Vloercoating kan worden aangebracht. Dit voorkomt kleurverschillen omdat de vloercoating de mogelijkheid niet krijgt opgenomen te worden in de vloer. Het is belangrijk de vloercoating na 16 uren en binnen 36 uren na het aanbrengen van primer, aan te brengen zodat de primer en de vloercoating chemisch met elkaar te laten binden (omdat de primer nog niet volledig is uitgehard, proces van uitharding nog gaande is). Ook de ondergrond dient vanzelfsprekend droog en stofvrij te zijn. Mocht de eerder aangebrachte primer inmiddels zijn uitgehard dient voor het beste eindresultaat de vloer opgeschuurd te worden, stof- en vetvrij te worden gemaakt en kan de vloercoating alsnog worden aangebracht. Indien de vloer telatief veel oneffenheden heeft en je een egaal eindresultaat wenst is het aan te raden een Flow Resin Epoxy Schraplaag toe te passen. 

Belastbaarheid vloercoating verhogen

In ruimtes waar bijvoorbeeld met zware gereedschappen wordt gewerkt die zo nu en dan de vloer een flinke tik uitdelen wanneer ze per ongeluk uit je handen slippen is het verstandig de hiervoor de puntbelasting van de vloer te verhogen. Dit kan doormiddel van het inzanden van de Flow Resin Epoxy Primer, deze opschuren, stofvrij maken en daarna aanbrengen van vloercoating. Als gevolg heeft de vloercoating nog meer ‘grip’ op de primer waardoor deze belastbaarder is.

Instructies, leuke tips en handige handleiding

Voor (technische) tips, stap-voor-stap verwerkingsinstructies en alle overige essentiële productinformatie over Flow Resin Epoxy Vloercoating Antislip wordt aangeraden het Productinformatieblad en gebruiksaanwijzing goed te lezen.

Meer informatie

Artikel nr.FLR_FLOORCOATASCONFIG
Type materiaalEpoxid
Aantal componenten3 componenten (A+B+C)
BeloopbaarNa ca. 16 uur
OverlaagbaarNa ca. 16 en binnen 36 uur de volgende laag aanbrengen
MerkFlow Resin
ToepassingHoreca, Showrooms, Garages, Magazijnen, Werkplaatsen, Productieruimtes, Agrarische sector, Parkeergarages
EigenschappenAntislip, Stoot- en slijtvast, Zwaar belastbaar, Vloeistofdicht, Naadloos
UitstralingGlanzend, (RAL-)kleur keuze

Product bijlagen

loader
Bezig met laden...